Şimdi Ara

Red Dead Redemption Co-op Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirdim ama co-op modunu nasıl oynicaz?Onlinede mi hangi modda,nereye gidirek oynicaz,istediğimiz kişiyle mi oynicaz bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim.

• 2. bölgeyse uk hesaptan indir amerikadan aldıysan us hesaptan indir installa sonra oynu multiplayer da aç sonra oyun içindeyken free roamda SELECT e bas sonra ordan co op mode çıkacak onu tıkla istediğin arkadşını da invite ile davet edebilirsin yada seni davet ettilerse start a bas multiplayer a gel invite a tıkla ordan katıl bukadar basit
  • Başlığa cevap veriyorum : Tamam oynamam
  • Offline co-op olur mu? Çok mu uçuk? hehe peki tamam kızmayın.. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProGamer360

2. bölgeyse uk hesaptan indir amerikadan aldıysan us hesaptan indir installa sonra oynu multiplayer da aç sonra oyun içindeyken free roamda SELECT e bas sonra ordan co op mode çıkacak onu tıkla istediğin arkadşını da invite ile davet edebilirsin yada seni davet ettilerse start a bas multiplayer a gel invite a tıkla ordan katıl bukadar basit

Teşekkürler ama ben bunu aynı ps den kardeşimle oynayamaz mıyım onlinede yada şöle 3kişi var diyelim 4.kişi olarak benim kardeşimde giremez mi?
  • Hocam ne dediğini anlamadım pek.İki tane mi PS3 var?Kardeşin de farklı bir karakter olarak mı oynamasını istiyorsun?
  • max 4 kişi oynarsın dedim illa 4 kişi olmasına gerek yok bir ps den sadece 1 kişi oynayablr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    6 yıl önce açıldı
    RED DEAD REDEMPTİON 2 KEY
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ego55

Hocam ne dediğini anlamadım pek.İki tane mi PS3 var?Kardeşin de farklı bir karakter olarak mı oynamasını istiyorsun?

yok 1 ps den 2 kişi oynamak istiyordum ama öle bir şey yokmuş.Saol Progamer açıklama için.
  • ben us psn den indirdim install yaptım ( iki kez) select e bastım yok sinir oldum uk psn den mi indirmem gerekiyor ??
  • ivit çnkü oynun 2. bölge
  • konuyu biraz hortlattım ama

biz arkadaşla tam çözemedik bu co cop u esas oynamak istediğimiz senaryoyu beraber oynayamıyormuyuz ben onu arıyorum yardım edecek varmı

multiplayer giriyorum bir yerde başladı arkadaşı bir türlü çağıramadım oyuna sonra gittim sokaklarda duran tabelaların birine tıkladım ondan sonra gold rush diye bir oyun açıldı tanımadğım birkaç kişi birde arkadaşı çağırdım yardım edecek varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.