Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takmam ben Kaç P olduğunu Grafikler iyi olduktan sonra 480 p olsa kaç yazar. Göründüğü gibi Süper grafikler.
  • resmen vahşi batıda yaşayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Takmam ben Kaç P olduğunu Grafikler iyi olduktan sonra 480 p olsa kaç yazar. Göründüğü gibi Süper grafikler.

/>
    İşte budur hocam ya ,milleti aldı bu aralar ''p'' ''m'' falan.
  • Bu p olayıyla dalga geçenler sanırım Tüplü TV de oyunuyor oyunlarını... O da olmadı ne olduğunu bilmiyor sanırım...
  • İnşallah PS3 versiyonu GTA IV'deki gibi rezalet olmaz. Gerçi GTA IV bütün platformlar için kötüydü ama PS3 bambaşkaydı
  • Tüplü Tivinin nesi eksik? Bitek "p" si yok sanki.

Oyunların anlatacak bir şeyleri olmalı, sadece birbiri üstüne giydirilmiş resimlerden oluşan boş, anlamsız, abartılı sinematikler olmamalı...
    Gerçi Taksimdeki Mephisto bile A4 kağıdına "God Of War 3 geldi" yazıp vitrinine asıyorsa bazı şeylerin artık konuşulmasının anlamı kalmamıştır...

Bol "p" li teknoloji dolu günler dilerim... Herşey gönlünüzce ready olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

Tüplü Tivinin nesi eksik? Bitek "p" si yok sanki.

Oyunların anlatacak bir şeyleri olmalı, sadece birbiri üstüne giydirilmiş resimlerden oluşan boş, anlamsız, abartılı sinematikler olmamalı...
    Gerçi Taksimdeki Mephisto bile A4 kağıdına "God Of War 3 geldi" yazıp vitrinine asıyorsa bazı şeylerin artık konuşulmasının anlamı kalmamıştır...

Bol "p" li teknoloji dolu günler dilerim... Herşey gönlünüzce ready olsun...

neden p yok abi Tü(p)lü TV..

@awesome phlips 42" full hd tv kullanıyorum benim vurgulamak istediğim oyundan grafik beklemediğim manasındaydı

• Grafikler çok önemli değildir benim için ama güzel olursada ekstra iyi olur. 3.5 yıl önce Konsolu ilk aldığımda Hd yerine Av bağlayıp farkına varmadan 1 ay oynamış biriyim ben Full HDTV işlevini görmüyordu resmen neyseki aklıma geldi 1 ay sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Mart 2010; 16:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bu p olayıyla dalga geçenler sanırım Tüplü TV de oyunuyor oyunlarını... O da olmadı ne olduğunu bilmiyor sanırım...

BU arada bende Full Hd kulanıoyrum
    />
  •  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Grafikler çok önemli değildir benim için ama güzel olursada ekstra iyi olur. 3.5 yıl önce Konsolu ilk aldığımda Hd yerine Av bağlayıp farkına varmadan 1 ay oynamış biriyim ben Full HDTV işlevini görmüyordu resmen neyseki aklıma geldi 1 ay sonunda.

harikasın hocam aynı kafadayız

• Keşke PC ' yede çıksa . Her platformun oynaması gereken bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

Keşke PC ' yede çıksa . Her platformun oynaması gereken bir oyun.

forumda çıkacağı yazılıyordu
  • Rockstar oyunlarını genelde sevmem (GTA serisi dahil) ama bu oyun baya hoş duruyor. Umarım göründüğü kadar güzeldir, merakla beklemeye başladım bile.
  • "p" olayıyla sonuna kadar geçerim dalgamı... Her nekadar HD kullansamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

http://www.gamespot.com/search.html?qs=+Red+Dead%3A+Redemption&om_act=convert&om_clk=search

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

quote:

http://www.gamespot.com/search.html?qs=+Red+Dead%3A+Redemption&om_act=convert&om_clk=search

Aynen öyle , video sonundada zaten PC logosu yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

quote:

hmm yanlış hatırlıyorum herhalde.sağol bilgilendirme için

• PC'ye belki GTA IV'de olduğu gibi konsollara çıktıktan 5-6 ay sonra çıkabilir, büyük ihtimal PC'ye de gelecektir oyun bence.
  • yeni video geldi "gentelmans & vagabonds" vagabonds benim counter oynarken kullandığım linkti nostalji yaşattı bana ...

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemptiondan_Yeni_Video-5237.htm
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.