Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neyse
  • Gun güzel oyundu yahu. PS2'de biraz bakmıştım ama birde X360 sürümüne bakmam lazım.

Oyuna doyuyoruz be. Off anam off
  • Video ve bilgilerin verileceği tarihler

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR
  • Çok merakediyorum valla, nasıl olacak bakalım.
  • Bu oyun patlarsa ki hiç sanmıyorum ben biterim valla en büyük umudum da belirtildimi bilmiyorum ama FPS türünde olmaması , inşAllah TPS türünde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Bu oyun patlarsa ki hiç sanmıyorum ben biterim valla en büyük umudum da belirtildimi bilmiyorum ama FPS türünde olmaması , inşAllah TPS türünde olur

Patlayacak bu oyun.En yüksek puan 0.7 olacak bu oyuna on üzerinden.Bitsin sennnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Bu oyun patlarsa ki hiç sanmıyorum ben biterim valla en büyük umudum da belirtildimi bilmiyorum ama FPS türünde olmaması , inşAllah TPS türünde olur

Patlayacak bu oyun.En yüksek puan 0.7 olacak bu oyuna on üzerinden.Bitsin sennnn

Aman ağzını hayrı aç ne yaptın , dur bi trailer görelim sonra biteriz

• Rockstar kötü oyun yazmaz

Bu oyun western severler için çok güzel olucak
  • bunla uraşcaklarına bully2 yapsalar ölürler
  • aslında oyun firmaları vahşi batı oyunlarını filan çıkartsa hem onlar kar eder hemde biz, benim oynadığım iki tane kovboy oyunu oldu call of juarez ve gun ikiside harika oyunlardı, inşallah tps tarzında olurda kendimizi vahşi batının içinde çok daha iyi hisseseriz
  • İlk video yayınlanmış;

http://xbox360.ign.com/dor/objects/14320288/red-dead-redemption/videos/reddead_trl_wildwest_50509.html

Senaryo baya sağlam olacağa benziyor, video bana öyle bir his verdi
  • rockstar ın yaptığı nasılda belli, at arabasını çalıyo adam GTA dan farkı kapısı yok
  • GTA'nın vahşi batı vesiyonu.
  • gercektende süper
  • Bu oyun gelene kadar Call Of Juarez veya Gun oynamak şart oldu anlaşılan.
  • Bu oyuna ne oldu ses seda cıkmıyor yav
  • quote:

Bu oyuna ne oldu ses seda cıkmıyor yav

Red Dead Redemption Debut Trailer http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/index.html

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Red Dead Redemption hakkında yeni ve önemli bilgiler geldi

-Oyunda RAGE engine kullanılıyor ve yapılan harita San Andreasın haritasından daha büyük.

-Harita San Andreasta olduğu gibi 3 büyük bölgeye ayrılmış durumda,bunlardan ilki sarımsı havası ve çölleriyle Mexico,ikincisi en vahşi olayların yaşandığı Güney Batı Amerika,üçüncüsü ise uygarlığın ve sanayileşmenin biraz daha gelişmiş olduğu,bol karlı bölgelerin bulunduğu Kuzey Amerika..

-Şehirler arası geçişlerde hiçbir Loading ekranı olmayacak..

-Oyun 1900lerde geçtiği,teknolojik buluşlarda yer alacak,ilk araba üretimine tanıklık edeceğiz,Picasso ve Alber Einstein ın gazetedeki haberleri,Wright Kardeşlerin ilk uçuş denemeleri,Avrupada olası savaş yazıları yer alacak vs vs...

-Oyunda sizin dışınızda yaşayan bir dünya varolacak,öyleki gelişigüzel gezerken bir grup haydut tarafından soyulabileceğiz.

-Oyunda ekolojik dengeye ve hava şartlarına göre göre değişen tam 40 adet değişik hayvan türü yer alacak,ve hepsinin zekası bu dengeye göre hareket edicek...

-Oyunda GTAya benzer şekilde car-jacked yerine horse-jacked olucak,at üstünde giderken at çalabileceğiz.Oyunun önemli bir bölümü at üstünde geçeceğinden atlar üstünde epey uğraşılmış,fisiksel özellikleri farkılık göstereceği gibi,vahşi olanlar sizi üstünden atmaya çalışacak..

-Oyundaki shooting sistemi,cover alma gibi özellikler birebir GTA4 ile aynı olucak,tabi zamanının silahlarına,silah kullanma becerimize uygun olarak çok daha detaylı olucak..

-6 sene boyunca tam 3 stüdyo tarafından geliştirilen oyun(Rockstar North,Rockstar Leeds,Rockstar San Diego.) müthiş bir multiplayer moduyla birlikte gelicek ancak bu konuda henüz net bilgiler yok...

http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/RedDeadSanAndreas.aspx?Page=1

• quote:

Bu oyuna ne oldu ses seda cıkmıyor yav

Ertelenmez ise 2009 sonunda çıkacak bekliyoruz.
  • Call of Juarez 2 de düşer birkaç gün sonra,anlaşılan vahşi batıya da doyacağız konsollar sayesinde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.