Şimdi Ara

Red Dead Redemption Undead Nightmare Görev Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, undead de dağda yeşil bölgelere gidip dağ canavarlarını öldürdükten sonra en bir soru işareti oluyor ondan oraya gidiyorum son bir canavarla konuştuktan sonra başka görev açılmıyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum

• Bitireli çok uzun süre oldu .Ama bitki toplamanızı istiyordu yaşlı herif.O bitkileri topladınız mı?Eğer oyunu orjinal değilde indirdiyseniz orada sorun oldupunu duymuştum.
  • hangi yasli adam istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Journal menüsüne, Survivor menüsüne bak. Orada yapman gereken şeylerin listesi oluyor.
  • ok bende en son soru isareti olani yaptim gorili oldurdum sonra birsey cikmiyor cicekleri toplayim bakalim ne olcak

• ben de baya önce bitirdim.görev paneline bakabilirsin.kırmızı ve leylak renginde bitkilerdi sanırsam yanılıyorda olabilirim çünkü bitkili görevler var 3-5 tane.zaten bitkilerin nerden çıktığı ismi yazıyor.
  • topladim simdi meksiya gectim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben zombi olduktan sonra oyun %73 te kaldı görev yok bütün bölgeler açık 13 tane amerikada 10 tane meksikada haç işareti var öyle kaldı oyun birisi yardımcı olabilir mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.