Şimdi Ara

Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar beyler biraz önce torrent olarak Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu indirdim ama anlıyamadığım birden çok dosya var 34 adet r30 türünden dosya var bi okadarda sıkıştırılmış winrar arşivi var hepsinin içinde ikişer dosya biçiminde iso dosyaları var ve bu iso dosyalarını ne yapıp edip açamadım ne DAEMON Tools Lite nede Winrar komutunda açılmadı zaten DAEMON Tools bu dosyaları iso olarak değil hiç görmüor... yardımcı olursanız sevinirim...  Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu
     Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu Red Orchestra 2 Rising Storm oyununu kurulumu

• v.val cra. grubu editlemiş winrarın içindeki dosyayı masaüstüne çıkart öyle dene o içindeki 2 şer iso da part1 ve part 2 oluyor 2 cd gibi düşün
  • Bütün winrarlarımı çıkartıcam yoksa birini çıkarsam yeterli olurmu ? bide çıkardığım dosyalarda iso uzantılı ama daemon tools bun isoları görmüyor
  • bak naap biliyon mu?
    tüm rarlı dosyaları seçip, sağ tıkla bi yere çıkarttır

hmm sonrakiler rarlı gözükmüyor ama onlar da rardır.
    o zaman ilk dosyaya çift tıkl bi yere çıkar. sonrakileri sırayla kendisi yapması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba the Butt -- 12 Eylül 2013; 20:43:07 >
  • tamam sanırım çözdüm bütün o arşiv dosyaları tek bir klasöre çıkartınca daemon isoları gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss07

tamam sanırım çözdüm bütün o arşiv dosyaları tek bir klasöre çıkartınca daemon isoları gördü

Anlatmak istediğim buydu hadi gözün aydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.