Bildirim
Red Sea
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
YOK -
Tibet bizim saatimizle(Ankada yane :D ) saat 10:30 da acılmısdı....Tüm gece bekledim saat 5:30 a kadar
yani anlıyacağın ben cuma gunu saat 10:30 da bilemedim en gec 11:00 de acılır dierek ve de iyi geceler diyerek gorus bildiriyorum -
-
2 DK BEKLE [GM]GARGAMEL İ OLMADI [GM]CRAYON U ARAYIP GELİOM Bİ SORAYIM.
YAA BEN BUNA SADECE GÜLERİM YAAAAA PUHAAAAA HATTAAA, -
-
HELE ŞÜKÜR BE FORUMUN BU BÖLÜMÜNDE KENDİSİNEDE GÜLMEYİ BİLEN BİR ADAM ÇOK BÜYÜK ADAMSIN WALLAYAZARKEN KORKUYODUM ŞİMDİ NE OLUR TERS Bİ LAF ETMESİN DİYODUM AZICIK TAKILIYOZ DİYE.Bir de ciddi bir cewap vereyim yeni serwerın açılma saati belli değil geneellikle sabah 8 gibi oluyor alps ve greece o saatlerde açıldıydı ben gececi olduğum için bilirim -
ben kendime gülmüyorum kardes yazdına gülüyorum, neden ciddiye alıyım ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLESSNİGHT -- 22 Eylül 2006; 9:38:23 > -
yani kendine gülüosun yanlış oldu tabi gülebiliyosun demek istemiştim bazıları direkt şöyle patlıyo:''ne war yani ciddi birşey yazdık yardım ediceksen et etmiceksen çık senin gibilere '' -
oke anladım :) oluyo böle şeyler -
eh bu sayede çok güzel post kastınız
umarım bunada aldırmazsınız şaka amaçlı yazdım
Harbiden ne zaman açılcak ya açılsın da başlayalım hemen -
quote:
Orjinalden alıntı: doğukan54321
eh bu sayede çok güzel post kastınız
umarım bunada aldırmazsınız şaka amaçlı yazdım
Harbiden ne zaman açılcak ya açılsın da başlayalım hemen
HEHEHEHE
-
2 topic üstünde var zaten Red Sea ile ilgili herşey buraya diye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X