Şimdi Ara

Red Sea RenovatiO guildine 25+ adam aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler . red seadaki guildimize iletişimi iii 25+ herkesi bekleris.yalnıs guildimizce belirli kurallarımıs var.
    ornein: kufur etmek vb. yasak(tam olarak yasak demielimde istenmior dielim)

bize katılmak isteyenler red sea serwerindeki cados adlı charıma pm atsınlar .

GUİLD LWL :3
    UNİON: HANEDAN(ve dierleri )

• yaw hadi 20+ olsun saten bu sıralarda guilde 10+ lar bile alınıo ..... sis yeterki şuraya lwlinizle birlikte bir yazı yazın yada bna pm atın......!!!!!

not:(10+ lar kesinlikle dier arkadasların arkadasları die alındı.saten onlarda eninde sonunda 20+ olmicekmi)
  • Kardeş ben glrim ama grand n. e kadar yetkimi larım 37 levelim hızlı kasıyoz 2 kişi
  • hocam guild olarak sadece join yetkisi verilio.bizede bole yetki veriolar.ama gelirsen masterle konusurum snada verir join.oke?
  • grand name olsun yeter MAKSAT KARİZMAA benim ark. oyunda şu an bi konuşş sen ok? masterla konuş
  • bn tam 25 im şu anda gelebilirim şu an guildim war ama memnun deilim pm atıcam cados a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_wiagra -- 12 Aralık 2006; 20:00:27 >
  • last samurai snn oyundaki nick ne
    ?
  • aslında benım orda saglam bı adamım vardı 19 ıntcı sword tam super olucaktı nuker olsa 30 lvl falan ama reborn ıcın dedım su eldoradoda acıım bı tane ama reborn guıldının de tınladıgı yok benı o ayrı konu
  • hocam bu arada ben bi konudan bahsetmeyi unuttum ,mastere soledim isteyen herkes gelebilir dedi vede last samurai snn yetki isinide soledim snada join yetkisini verçek ama guild su an 23 exp 100 olunca lwl atlaması için 16 m gerekecek. bu yusden herkesden 1 m kadar para toplanacak .hatta daada fasla. düsük lwl ler için baskı yok onlar odeyebildii kdr ama tabi 1 m odersenis ii olur.

bn 2 m odiçem ve su ana kadarda 3 m den fasla odedim. umarım ücreti fasla bulmassınıs.
  • PARASI MÜH,M DEĞİL 5mpara var guild level atlayana kadr 42+ olurum heralde o zaman 10 15m param olurr en kötü ihtimalelement basr satarımm

AMA Bİ DUR BENE MASTERIM ŞU GUİLD ATLAMSSA GELİYORUM BU AKŞAM
  • bn oyunda olmadığım zaman SultanAkif yada sadoo yu arkadaş listene ekle ve onlara soyle ben cados un arkadaşıyım guilde alçaktı bni de. onlar hmn alırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.