Şimdi Ara

Reddedilince psikopata bağlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız beni reddetiği zaman acayip sinir oluyorum ona kötülük yapmak istiyorum acı çeksin istiyorum normal miyim yoksa herkes böyle mi?

• Fiziksel acı değil de diğer türlü acı çeksin ben de istiyorum, işleri yolunda gitmesin istiyorum
  • Abisinin gülüne bak acı çektirtmek istiyomuş oooyy
  • bende oldu beyinde başlayan acı fiziksel acıdan daha keskin kolumu bıcakla kesseler daha az veya eşdeğer acı hissederdim ayrıca kısa süreliğine iq düşüyor.Ardından başarılar gelince hepsi maizde kaldı.Çivi çiviyi söker ahbap sanki evren bu olay yaşanmadan önce herşey yolunda gidecek mesajı yollardı zihnine bilincine fakat hepsi beyninin ürettiği sanrılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 9 Ağustos 2019; 18:48:35 >
  • Asıl sorun seni neden kabul etmek zorunda olduğunu düşünmen, belli ki buna kesin gözüyle bakıyorsun ve olmayınca sinirleniyorsun. Neden böyle düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

Asıl sorun seni neden kabul etmek zorunda olduğunu düşünmen, belli ki buna kesin gözüyle bakıyorsun ve olmayınca sinirleniyorsun. Neden böyle düşünüyorsun?
    Haklısın neden böyle düşündüğümü bilmiyorum
  • Reddedilme değil de söyleyemedim 7 aydır majör depresyondayım halisülasyon başladı bende ve hiçbir şey gram zevk vermiyor.Kendi kendime konuşmaya da başladım şizofreniye adım adım
  • çirkinliğinin yüzüne vurulması çok koyar. kıvanç tatlıtuğ a benziyorum diye yaşıyorsun 5/10 luk kız reddediyor o an hayata bakış açın değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

çirkinliğinin yüzüne vurulması çok koyar. kıvanç tatlıtuğ a benziyorum diye yaşıyorsun 5/10 luk kız reddediyor o an hayata bakış açın değişiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.