Şimdi Ara

Reddit Gold gibi DH Premium gelsin [edit: gun cevapladı gelmiyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reklamları saklama seçeneği,
    Hangi cihaz olduğuna bakmaksızın gezdiğin konuları tekrar gezmemek için sana göstermeyi,
    Yorumları normalde sayfa başı 50 taneyse 500 taneye kadar göstermeyi,
    Sadece Gold üyelerin görebildiği kategorilerde gezmeyi,
    Çeşitli betalara ilk davet edilmeyi,
    Reddit için özel 5-6 farklı temayı istediğin gibi kullanabilmeyi,
    ve buna benzer bir çok özelliği 3.99$'a veriyor. An itibariyle bu da 12 lira civarı.

DH Premium da gelebilir.
    1) Kimseye zararı yok.
    2) Alana yararı var, almayanı da etkilemiyor forum aynı forum.
    3) Neden olmasın?
    Bize de yukarıdaki gibi egzantrik ilginç özellikler sağlanabilir. Böylece canı isteyen üyeler misal 5-10 lira arası bir fiyata belirlenen bir ücretle aylık premium alabilir.

Hatta, reddit'te gliding olayı var. Misal, birinin yorumunu; konusunu çok beğendiniz. O blok, alıntı, cevap yazan menüye premium hediye butonu ekleyerek hoşumuza giden konu sahiplere veya yorumculara premium hediye edebiliriz.

not: Aynı üye birden fazla premium alırsa hediye olarak bunlar stacklenerek birikmeli.

@gun @Citizen hı, olma mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 11 Nisan 2016; 7:58:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Malum yazılımı bilmeyen kaldı mı?

Yazılım ismini görebilmeniz için <DH Premium> olmanız gerekmektedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şuraya çok cahilsin capsi atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Malum yazılımı bilmeyen kaldı mı?

Yazılım ismini görebilmeniz için <DH Premium> olmanız gerekmektedir.

ADBlock evet biliyoruz ama ekstra özelliklerden bahsediyorum. Bir madde okuyup cevap yazmayın. O kadar şey yazdım oraya. Almayana da giren çıkan yok. Herkes mutlu.

• Dh premium sadece üst düzey üyeler tarafından kullanılabilen elit bir sistemdir. Bir çok ayrıcalık sağladr. Forumun düz kesimlerden gizli tutulmaktadır.

Bu kadarını bilmeniz yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh premium zaten var

• Var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Var zaten.

Nice try.
    At bana subscription linkini mahkeme kararıyla adımı Ekle Khanjui yaptırayım.

• Kazandiklari bunca paraya ragmen daha dogru duzgun siteyi ayakta tutamayan kisilere, neden daha da fazla para kazandirmak isteyesin? Daha dun siteye giremiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Dh premium sadece üst düzey üyeler tarafından kullanılabilen elit bir sistemdir. Bir çok ayrıcalık sağladr. Forumun düz kesimlerden gizli tutulmaktadır.

Bu kadarını bilmeniz yeter

Nasıl yani erke dönergeci gibi bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fpscake

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Var zaten.

Nice try.
    At bana subscription linkini mahkeme kararıyla adımı Ekle Khanjui yaptırayım.

http://forum.donanimhaber.com/subscribe.asp
  • Aman hocam foruma mesaj yazınca çöküyor, birde bunla mı uğraşacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

Kazandiklari bunca paraya ragmen daha dogru duzgun siteyi ayakta tutamayan kisilere, neden daha da fazla para kazandirmak isteyesin? Daha dun siteye giremiyordum.

Elbette sunucu bazlı problemler oluyordur. Ben de hobi amaçlı birkaç site kurdum. Çeşitli hosting firmalarıyla çalışıyorum. Bazen benim hatalarımdan site yavaşlıyor ama genelde firma kaynaklı veya alt yapı kaynaklı sorunlar oluyor.

Mesela Turhost ile neredeyse hiç problem yaşamadım keza Godaddy öyle ama Natro ile çalışırken bazen sunucu cevap süresi 10 saniyeyi geçiyordu. Açıklamaları da "altyapı nedeniyle", "saldırı var bağlantı kapattık" tipindeydi.

Zannetmiyorum ki @Citizen ya da başka biri kaynak kullanımı açısından hata yapsın da site çöksün, yavaşlasın.

Para kazandırmak istiyorum ama siteye bağış yapmak istemiyorum. Hakedecek bir karşılık, özellikler serisi bekliyorum karşılığında. Misal Twitch Turbo, özel bir sembol sağlıyor ve reklamları kaldırıyor. YouTube Red, normal kullanıcıların izleyemediği özel serilere erişim sağlıyor ve reklamları kaldırıyor. Spotify Premium, offline dinleme seçeneği sunarak reklamları kaldırıyor.

Donanım Haber de artık çok büyük bir site ve neden olmasın bize böyle özellikler sunsa kötü mü olur. Konuda da yazdığım üzere almak isteyen alır, kendi isteğiyle bu özellikleri elde etmiş olur. Almak istemeyenler de şuan forumu kullandığı gibi kullanmaya devam eder.

Video oyunlarının bonus bölümleri gibi düşün. Alınsa da olur alınmasa da. Oyuna bir etkisi yok son kullanıcı için.

• Bu forumun sahipleri buradaki kitlenin gücünden habersiZ. Burayla ilgili bir vizyonları yok.

• Biz Platinium kullaniyoruz . Premium fakirler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 7 Nisan 2016; 15:13:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AÇIKÇA SÖYLÜYORUM FORUM ZATEN CAN ÇEKİŞİYOR DH PREMIUM FORUM DHYİ TARİHE KARIŞTIRIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

AÇIKÇA SÖYLÜYORUM FORUM ZATEN CAN ÇEKİŞİYOR DH PREMIUM FORUM DHYİ TARİHE KARIŞTIRIR.

Neden? Normal kullanıcı etkilenmiyor ki. Kullanan hala aynı kullanıyor, premium da diğer üyeleri kısıtlamıyor. Özet: normal üyeler adına hiçbir şey değişmiyor, hala aynı.

• *Yeni çıkacak DH mobil uygulasında reklam gösterilecekmiş. Premium üyelere reklamsız olabilir o uygulama.

*Sadece premium üyelerin görebileceği her türlü konunun açılabileceği özel bir forum bölümü açılabilir.

*Ayda bir kerede olsa DH editörleri Premium üyelere özel soru-cevap etkinliği yapabilir.

*Premium üyelerin rütbelerinde küçük bir premium rozeti eklenebilir.

Ayda 10 lira çok olur ama 5 TL bence ideal. Ayda hiçbirimizden 5 TL kazanabildiklerini düşünmüyorum. Çoğumuz zaten malum eklentiyi kullanıyoruz. Böylece DH de gelirlerini artırmış olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

*Yeni çıkacak DH mobil uygulasında reklam gösterilecekmiş. Premium üyelere reklamsız olabilir o uygulama.

*Sadece premium üyelerin görebileceği her türlü konunun açılabileceği özel bir forum bölümü açılabilir.

*Ayda bir kerede olsa DH editörleri Premium üyelere özel soru-cevap etkinliği yapabilir.

*Premium üyelerin rütbelerinde küçük bir premium rozeti eklenebilir.

Ayda 10 lira çok olur ama 5 TL bence ideal. Ayda hiçbirimizden 5 TL kazanabildiklerini düşünmüyorum. Çoğumuz zaten malum eklentiyi kullanıyoruz. Böylece DH de gelirlerini artırmış olur.

Hı işte bu, aradığım ruh bu. Anlatmak istediğim olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fpscake

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

AÇIKÇA SÖYLÜYORUM FORUM ZATEN CAN ÇEKİŞİYOR DH PREMIUM FORUM DHYİ TARİHE KARIŞTIRIR.

Neden? Normal kullanıcı etkilenmiyor ki. Kullanan hala aynı kullanıyor, premium da diğer üyeleri kısıtlamıyor. Özet: normal üyeler adına hiçbir şey değişmiyor, hala aynı.

Olmaz aga 30-40 kişi premium alır olay orada döner buralar güncellenmez forum bırakma 3-4 katına çıkar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.