Şimdi Ara

REDEEM CODE ERROR: THIS CODE IS NOT VALID PLEASE ENTER A VALID CODE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SADECE KONSOLUM OLSUN DIYE ALDIM BIR SURU OYUN ALDIM EN SON INTERNETTEN EN IYI SEKILDE TAKIP EDERIM DIYE DE GITTIM HIC BIR SEY BILMEDEN XBOX LIVE 4200 MS ALDIM. EVE GELDIM KODU GIRDIM

THIS CODE IS NOT VALID PLEASE ENTER A VALID CODE

HATASINI VERDI. REDEEM CODE HATASI DIYE NETTE ARATIYORUM BOYLE BIR HATA YASAYAN YOK. YANLIS MI YAPIYORUM DIYE BAKIOYRUM ZATEN CASE DE YAP DEDIKLERINI YAPIYORUM YANLIS OLAMAZ. OLSA OSA BU UYELIKTIR MUHBETTELERINDEN SANIRIM BIR SEY YAPIYOR ONUNLADA ILGILI HIC BIR FIKRIM YOK. GARIP GARIP TERIMLER GIBI GELIYOR YASLNIYORUZ GALIBA. YA OYLE ARADA SIRADA OYNARIM DIYE ALDIM HERGUN OYNAMAYA BASLADIM SIMDIDEDE YABANCI BIR SEKILDE ELIMDE 4200 MS ILE DURUYORUM. BU ARADA KATAR DAYIM. UYELIGIMIN DE QATARDA OLMASI LAZIMMI. DEGILSE NASIL DEGISITIRIM. BILDIGINIZ WINDOWS LIVE DEN YAPTIM UYELIGIMI ORDAKI HEASBIMI DIREK KULLANDIM. 2 ADET PROFILIM VAR XBOXIMDA KI BIRINI ILK ZAMANDAKI DENEYIMSIZLIGIMDEN OYLESINE XBOX IN DEFAULT ILE BASLDIM. ADRES ISLEMLERIMI VE GEREKLI DIGERLERINI ANLATIRSANIZ COK SEVINIRIM. TESEKKURLER

• Kod daha önce kullanıldığında bu tarz bir uyarı alırsınız. Bu problem şundan da kaynaklanabilir. Satın aldığınız kodun bölgesi ile konsolunuzun bölgesi uymuyorsa, o zaman da sorun yaratmış olabilir ancak büyük ihtimalle daha önceden kullanılmış bir koda ait bir hata olabilir bu. Nereden aldınız acaba?
  • HOCAM BURADA BIR COK OYUN FILM MUZIK DVD CD SI SATAN BIR MAGZADAN ALDIM. DAHA OCNE KULLANILMIS OLAMAZ PAKETINI BEN ACTIM. BU BOLGE OLAYI NEDIR TAM BILMIYRUM. KATARDAYIM ONA GORE MI MAIL ADRESI ALIP BAGLANMAM LAZIM?
  • aldığın kod ingiltere ve avrupa üyeliğin amerika olablir. üyelik alırken kullandığın adresi hatırlıyosan ona göre yap
  • Şimdi bu Live Points denilen olayda şöyle durumlar var. "US Account Only"... Bu demek oluyor ki, bu kod sadece Amerika hesaplı kullanıcılar kullanabilir. Bu yüzden Settings menüsünden Sistem ayarlarına bir bakın hesabınızın hangi bölge koduna sahip olduğunu...
  • Konsolunuz PAL / NTSC-U / NTSC-J bölgelerinden hangisi?
    MS pointleri alırken mutlaka konsolunuzun bölge koduna göre almanız gerekiyor. Bu hata muhtemelen bölge kodu uyuşmalığından kaynaklanıyor.
  • ONCELIKLE KONSOLUM PAL
    ALDIGIM MS POINT AYNI OYUN KUTUSU GIBI KUTUDA GELIYOR AMA BOLGEYLE ILGILI BIR SEY YAZMIYOR USTUNDE SIMDI BAKTIM.
    HOCAM BU ARADA UYELIK DERKEN INTERNET BAGLADIGIMDA HOTMAIL ADRESIMLE GIRDIM (BUNDAN BAHSEDEYIROSUN SANIRIM) VE ADRES ZAMANINDA AMERIKA ADRESLERI DAHA FAZLA INBOX KAPASITESINE SAHIP DIYE AMERIKA UZERINDENDI. SONRA CALISMAYINCA XBOX SITESINDEN ACCOUNT ADRESINI QATAR ADRESINE DEGISITIRMEYE CALISTIM SONRA AMERIKADA BIR ADRESE CEVIRDIM. ACCOUNT TAN GIRIP DEGISTIRMEM GEREKEN BIR ADRES VARMI? YOKSA WINDOWS LIVE DE TANIMLI ADRESLE HOTMAIL DE TANIMLI ADRES FARKLI MI OLMAMALI MI YA DA HANGISI ONEM TESKIL EDIYOR? WALLAHA BEN DAH ABEKLERIM DIYORDUM COK YERDEN CEVAP GELDI TESEKKUR EDERIM. 4 GUNDUR SORUN VAR SINIR OLDUM BIR DE 100 DOARA YAKIN PARA VERDIM CANIM YANIYOR WALLAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegodeniz -- 3 Şubat 2010; 0:04:44 >
  • 4200 puan ise o kod sadece Pal account' larda kullanılır.
    Mail' in Amerika ise hesabın US' dir.
    İngiltere çıkışlı bir Gamertag daha al. Misal, mail adresin, hotmail.co.uk yani İngiltere çıkışlı olsun.
    O zaman kodu kullanabilirsin. Tabi eski adresinle kazandığın achievement' lara güle güle diyerek.
  • 4200 puan eu profillierinde kullnılır,yeni bi profil aç onda redeem et
  • tesekkurler arkadaslar su an deniyorum
  • redeem code hakkinda yardimci olacak bir arkadas acil yardim lutfen 05318313454 whatssapp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.