quote:Orijinalden alıntı: Ugul Merhaba, Amazon.com üzerinden aldığım saati hiç kullanmadan satıyorum. Amazon ile yaşadığımız bir problem sebebi ile elimde fazladan kaldı. Aldığım fiyata satıyorum. Kaliforniya üretimidir. TR'de sahip olanların sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Türkiye'de bilinen ya da satılan bir marka değil. Çok şık ve kesinlikle sağlamlığını hissettiriyor elinize aldığınızda. İstanbul içinde deneyerek alabilirsiniz. Şehir dışına kargoyu kendim karşılıyarak gönderebilirim. Kapalı, kendi kutusundadır. Şık bir kutusu da var. 150 TL ücreti. Türkiye'deki orjinal bir saat almak istediğinizde en az 2-3 katını ödemeniz gerekiyor. Amazon link:http://www.amazon.com/gp/product/B005FUEZZ6?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Özellikleri: - 100 metreye kadar suya dayanıklı - Paslanmaz çelik gövde. - Kristal Mineral cam - 110 gram - Ay/Gün göstergesi - 24 saatlik gösterge Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [İNDİRİM!!] Gigabyte 1TB 7000s M.2 SSD (PCIe Gen 4.0 x4/NVMe) (7000MB Okuma / 5500MB Yazma) Hardline 8697448350631 Nutrition HIPRO ÇİKOLATALI 1800 gr [YARI FİYATINA!!] Bose On Ear Bluetooth Kulaklık [Finalmouse Air58 Clonu] HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Oyuncu Mause