Şimdi Ara

Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
4
Favori
15.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lord66

Diğer forumdanda takip ediyorum sizi.Cihaz bugün elime geçti ve şu saatlerde deniyorum.Görüntüler gayet güzel.Yalnız kumanda canımı sıktı zira cihaza doğru tutulmazsa işlem yapmıyor.Akıllı kumandalı olarak aldım ama kumanda gerçekten akıllı olanmı yoksa normalimi anlayamadım.Akıllı olanın gorseli nasıl?

Akıllı kumandanın en altında 8 tuşluk bir tv control bölümü var. Akılsız olanda yok bu.
  • Öte yandan kumandanın hiremco nun kumandası kadar hassas olmadığını yazmıştım.ama o kadarda kötü değil.birde yorumunuz çok değişik fontlarda çıkmış.bir sorun var sanırım.
  • neyse, görüntüleri beğenmenize sevindim.önemli olan o. baya işlevli bir makina.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Browserin marifeti yazılardaki tuhaflık.Dlna kullanımını buldum ama cihazdanmıdır tv denmidir bilmiyorum videolar dura dura ilerliyor.Akşamki maçtada donmalar oldu cihazdanmı acaba diye düşünmedim değil.Cihazın saati otomatikte ama doğru göstermiyor onuda anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece cihazı kapatıyorsan, yani elektriği tümüyle kesiyorsan saat ondan doğru göstermiyor olabilir.Akşam maça bende baktım show tv de, herhangi bir duraklamaya rastlamadım gayet güzeldi.dlna olayını ben halledemedim,sanırım pc dende bir takım ayarlar yapmamız gerekiyor.siz nasıl yaptınız?
  • Browserin marifeti derken neyi kastettiniz onu anlamadım.browser yokki zaten bunda.yani pc deki gibi bir browser yok diye biliyorum.
    Benim yorumumda çıkan garip karakterlerin sebebi web browser demek istemiştim.Bendeki donmalar bugünde çok sık oldu.Cihazda problem var sanki.Elektriği kesmiyorum ama saat hala doğru değil.dlna olayında ortadakini seçiyoruz ve arama başlıyor ama bulamıyor hiçbirşey.Ben o arada telefonumda play to uygulamasını açınca sunplusxxx diye buluyor ve telefondaki resim video ları tvden izleyebiliyorum.Yalnız videoları izlediğim pek söylenemez çünkü sürekli olarak durarak ilerliyor.Dediğim gibi normal tv izlerkende donmalar var bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Benim yorumumda çıkan garip karakterlerin sebebi web browser demek istemiştim.Bendeki donmalar bugünde çok sık oldu.Cihazda problem var sanki.Elektriği kesmiyorum ama saat hala doğru değil.dlna olayında ortadakini seçiyoruz ve arama başlıyor ama bulamıyor hiçbirşey.Ben o arada telefonumda play to uygulamasını açınca sunplusxxx diye buluyor ve telefondaki resim video ları tvden izleyebiliyorum.Yalnız videoları izlediğim pek söylenemez çünkü sürekli olarak durarak ilerliyor.Dediğim gibi normal tv izlerkende donmalar var bende.

Sayın lord um, sizdeki donmalar normal kanallarda mı yoksa server kanallarında mı?Dün gece iki ayrı spor kanalında maç yayını vardı, birinde donmalar oluyordu, öbüründe hiç bir sorun yoktu mesela, çok akıcı maç yayını izleniyordu.

• Server yayınlarından bahsediyorum.
    Normal kanallarda donmalar oluyor.Altta kayan yazının olduğu kanalları izlerken kayan yazının ilerlerken ki durumu bahsettiğim problemin en bariz göstergesi.Sürekli yapmıyor yapmaya başlayınca cihazı kapatıp açınca düzeliyor.Yarın cihazı servise götürüp bir baktırmayı düşünüyorum ama muhtemelen orada böyle bir şey yapmayacak ve servis problem yok deyip geri gönderecek.
  • Servise göndermeyin, değişime gönderin satın aldığınız yerden bence.
  • bu cihazdan bende almayı düşünüyorum araştırmalarda f/p ürünü olarak öne çıkıyor. next ye18500hd cihazım baya eski kaldı. ip tv ve YOUCAM SERVER olayını hiç bilmiyorum açıklarmısınız
  • iptv sanırım ip adresleri bazı tv kanallarının. yerli yabancı kanallar..internet üzerinden çalışıyor ve kota yiyor.server hotbird yada öbür yabancı uydulardaki bazı kanalları izlemeni sağlıyor, oda internet üzerinden çalışıyor ama kota yemiyor.
  • bu cihaz da cccam veya youcam deneyen varmı bein c+ canal+ maç kanallarını açar mı
  • Evet.
  • Bende bu cihazdan aldim 2-3gun oluyor ama modullu d smartim var tv de takili ayni kanalda test yaptim redline da alt yazilar ziplayarak gidiyor ve yayin sanki bilgisayardan birsey cozuyor gibi izlemesi yorucu akici gelmedi bana harekette atliyor gibi keyifli degil yani. Ayardanmi diye karistirdim baya ama ayni. Onerisi olan var mi? Tesekkurler

• Redline TS 5000 alırken çok araştırdım ama ne düzgün ve bütün bir araştırma sonucu var, ne doğru düzgün youtube video incelemesi var ve hatta ne düzgün fotoğraflar var. Bu yüzden elimden geldiğince kapsamlı bir inceleme yapmaya çalışacağım. Buna göre;

1. Wifi anten ve akıllı kumanda kampanyası ile birlikte aldım. Kutudan 1 adet cihaz, 2 adet kumanda, 1 adet HDMI kablo, 1 adet USB wifi anten ve kumanda pilleri çıkıyor. Fotoğraflar aşağıda;

Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz

2. Kumanda çok iyi çalışıyor ve sorunsuz.

3. Şifresiz HD kanallar arasında geçiş 1.5 saniye civarında. Gördüğüm en hızlı HD uydu alıcılarından biri. SD yayın kalitesi kötü değil. Kanal içinde çok ayrıntılı bilgi ekranı yok. Yayının bant genişliği ve şifreleme türü gibi bilgileri göremiyorsunuz.

4. Menü'de 1080i_50 çıkışı yok, 1080i_25 ve 1080i_30 var. Bunları daha önce görmemiştim. Ben 47" LED TV'de 1080p_60 çözünürlükte kullandım, HD yayın kalitesi bana vasat geldi. Cihazın video çıkışını 1080 çektiğinizde menü arayüz çözünürlüğü de 1080 oluyor.

5. Cihaz online güncelleme ile 15.61 versiyonlu yeni yazılımı buldu ve yükledi. Umuyorum IPTV ve IP Radyo kanalları da bu şekilde uzaktan güncellenebilir. Yeni yazılımın yüklenmesi ve cihazın yeniden açılması 1 dk kadar sürdü. Ancak, yeni bir cihaz olduğu söylenmesine rağmen, TKGS desteği yok.

6. Hotbird frekanslarını yaklaşık 10 dk'da taradı. Türksat'ı taraması ise 13 dk'da bitti.

7. SkyItalia, Eurosport, Nova kanalları youcam ile açılmıyor.

8. Youtube uygulaması çok hızlı açılıyor ancak video'lar o kadar hızlı yüklenmiyor. Uygulama içinde normal çözünürlük ve yüksek çözünürlük seçenekleri var ki, en güzel yanı bu. Bağlantınız hızlı değilse videoları düşük çözünürlükte oynatabiliyorsunuz. Dailymotion ve Vimeo uygulamalarının arayüzleri de Youtube ile aynı. Menü çözünürlükleri çok düşük ve çoğu video'da "Hatalı" uyarısı çıkıyor ve video oynamıyor.

9. Yetişki.n IPTV bölümünün şifresi 0000. Her girşite şifre soruyor, güvenlik açısından iyi bir uygulama olmuş. Uzun mp4 video'lar var. Video'lar zamanla güncelleniyor mu bilmiyorum.

10. Film, Radyo, Dizi, Çocuk, Müzik bölümlerinin arayüzleri hep aynı ve içerik tatmin edici. Ancak bir süre sonra bu içerik tüketilecektir. Sonuçta, akıllı özelliği olmayan TV'nizi bu cihaz ile akıllı hale getirip, internetten herhangi birşey indirmeden, stream olarak içerik izleyebilirsiniz.

11. Youcam'ile 13 derece'de yayın yapan Hotbird'de açıldığını gördüğüm kanallar: MTV Networks, BeinSports, SFR, Mediaset, RAI, Filmbox, nc+, CNN, Nickelodeon, NatGeo Kanalları (Polonya), Discovery Kanalları (Polonya), Canal + Polonya, Bis (ABSAT), Polsat, HBO, Eleven, TVN Polonya.

12. EMU için k.ey listesini ve kanal listesini internetten indirip makinaya yükleyebiliyorsunuz. Büyük rahatlık.

13. 7 adet uygulamanın 2 tanesi Arapça yayın yapan tv'ler. 1 adet Ukrayna medyası (ex.ua), Aljazeera İngilizce, Almanca+Fransızca yayın yapan Veoh, Livestream uygulaması, Rusça yayın yapan "Onlian Film" uygulaması var. Ek olarak Vimeo, Youtube, Gmail, Google Harita, Hava Durumu, çoğu Arapça yayın yapan online radyo uygulaması, içinde ekli kanal olmayan IP kamera izleme uygulaması, DLNA, Dailymotion ve IPTV uygulaması var. Vimeo ve Dailymotion uygulamalarındaki videoların hiçbiri açılmadı. Youtube'da denediğim 3 video'dan sadece 1 tanesi açıldı. Çalışmayan videoların tamamı "hata" verdi.

14. RED IPTV uygulaması içinde 936 kanal var. HD ve SD yayın karışık. Kanalların üstüne tıkladığınızda menü'de kanalın hangi ülkeye ait oluğu (İngilizce) yazıyor. Kanalları açtıktan sonra kumanda'nın normal kanal ilerletme ve ses açma kapama tuşları ile IPTV kanallarına müdahale edebiliyorsunuz. Fransız BeinSport Max kanalları, Arap BeinSports kanalları, Idman TV, Fox Sports Hollanda, SkySports Almanya, SkySports İngiltere, BT Sports, Eurosport, NatGeo, IPTV üzerinden sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Kumanda üzerinden favori yaratabiliyor, istediğiniz tipte ve dilde yayınları kısa listeye ve favoriye alabiliyorsunuz.

15. IPTV uygulaması içinde 663 kanal var. Yine HD ve SD yayın karışık. Bu kısımda çoğu kanalı açamadım ve cihaz kilitlendi. Kendisi kapanıp açıldı.

Sonuç olarak güzel bir fiyat performans cihazı. Kendinden beklenenleri fazlasıyla yapıyor. Next 2000 CIS kullanıyordum bu cihaz ile hem HD yayınlara geçmiş oldum hem de şifreli Avrupa platformlarını izleyeme başladım. Tavsiye ederim. Süper bir cihaz olmuş. Umarım yazılım, emu ve youcam desteği kesilmez.

Alın derim.

Ancak, v15.61 yazılımı yüklü olmasına rağmen PowerVu şifreleme yöntemini kullanan "bwtv" kanalı açılmadı. Ek olarak Kanal editör yazılımını da hala bulabilmiş ve çalıştırabilmiş değilim. Alırken bunları da göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 25 Ağustos 2016; 12:10:35 >

• Kanal editörünühttp://stbsupport.com/detail.asp?id=166 adresinden indirdim. Ancak TS 5000'den USB ile aldığım kanalları bu editörler açmıyor. Bu işi becerebilen arkadaşlar çalışan bir kanal editörü linki paylaşabilir mi?
  • cihazı numaradan kapatıp açınca boot edilip açılıyor ,buda geç açılmasına neden oluyor ,çözümü var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Redline TS 5000 alırken çok araştırdım ama ne düzgün ve bütün bir araştırma sonucu var, ne doğru düzgün youtube video incelemesi var ve hatta ne düzgün fotoğraflar var. Bu yüzden elimden geldiğince kapsamlı bir inceleme yapmaya çalışacağım. Buna göre;

1. Wifi anten ve akıllı kumanda kampanyası ile birlikte aldım. Kutudan 1 adet cihaz, 2 adet kumanda, 1 adet HDMI kablo, 1 adet USB wifi anten ve kumanda pilleri çıkıyor. Fotoğraflar aşağıda;

Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz Redline TS 5000 CI HD Plus kullanan var mı tavsiye edermisiniz

2. Kumanda çok iyi çalışıyor ve sorunsuz.

3. Şifresiz HD kanallar arasında geçiş 1.5 saniye civarında. [B]Gördüğüm en hızlı HD uydu alıcılarından biri[/B]. SD yayın kalitesi kötü değil. Kanal içinde çok ayrıntılı bilgi ekranı yok. [B]Yayının bant genişliği ve şifreleme türü gibi bilgileri göremiyorsunuz[/B].

4. Menü'de 1080i_50 çıkışı yok, 1080i_25 ve 1080i_30 var. Bunları daha önce görmemiştim. Ben 47" LED TV'de 1080p_60 çözünürlükte kullandım, HD yayın kalitesi bana vasat geldi. Cihazın video çıkışını 1080 çektiğinizde menü arayüz çözünürlüğü de 1080 oluyor.

5. Cihaz online güncelleme ile 15.61 versiyonlu yeni yazılımı buldu ve yükledi. Umuyorum IPTV ve IP Radyo kanalları da bu şekilde uzaktan güncellenebilir. Yeni yazılımın yüklenmesi ve cihazın yeniden açılması 1 dk kadar sürdü. Ancak, yeni bir cihaz olduğu söylenmesine rağmen, [B]TKGS desteği yok.
    [/B]
    6. Hotbird frekanslarını yaklaşık 10 dk'da taradı. Türksat'ı taraması ise 13 dk'da bitti.

7. SkyItalia, Eurosport, Nova kanalları youcam ile açılmıyor.

8. Youtube uygulaması çok hızlı açılıyor ancak video'lar o kadar hızlı yüklenmiyor. Uygulama içinde normal çözünürlük ve yüksek çözünürlük seçenekleri var ki, en güzel yanı bu. Bağlantınız hızlı değilse videoları düşük çözünürlükte oynatabiliyorsunuz. Dailymotion ve Vimeo uygulamalarının arayüzleri de Youtube ile aynı. Menü çözünürlükleri çok düşük ve çoğu video'da "Hatalı" uyarısı çıkıyor ve video oynamıyor.

9. Yetişki.n IPTV bölümünün şifresi 0000. Her girşite şifre soruyor, güvenlik açısından iyi bir uygulama olmuş. Uzun mp4 video'lar var. Video'lar zamanla güncelleniyor mu bilmiyorum.

10. Film, Radyo, Dizi, Çocuk, Müzik bölümlerinin arayüzleri hep aynı ve içerik tatmin edici. Ancak bir süre sonra bu içerik tüketilecektir. Sonuçta, akıllı özelliği olmayan TV'nizi bu cihaz ile akıllı hale getirip, internetten herhangi birşey indirmeden, stream olarak içerik izleyebilirsiniz.

11. Youcam'ile 13 derece'de yayın yapan Hotbird'de açıldığını gördüğüm kanallar: MTV Networks, BeinSports, SFR, Mediaset, RAI, Filmbox, nc+, CNN, Nickelodeon, NatGeo Kanalları (Polonya), Discovery Kanalları (Polonya), Canal + Polonya, Bis (ABSAT), Polsat, HBO, Eleven, TVN Polonya.

12. EMU için k.ey listesini ve kanal listesini internetten indirip makinaya yükleyebiliyorsunuz. Büyük rahatlık.

13. 7 adet uygulamanın 2 tanesi Arapça yayın yapan tv'ler. 1 adet Ukrayna medyası (ex.ua), Aljazeera İngilizce, Almanca+Fransızca yayın yapan Veoh, Livestream uygulaması, Rusça yayın yapan "Onlian Film" uygulaması var. Ek olarak Vimeo, Youtube, Gmail, Google Harita, Hava Durumu, çoğu Arapça yayın yapan online radyo uygulaması, içinde ekli kanal olmayan IP kamera izleme uygulaması, DLNA, Dailymotion ve IPTV uygulaması var. Vimeo ve Dailymotion uygulamalarındaki videoların hiçbiri açılmadı. Youtube'da denediğim 3 video'dan sadece 1 tanesi açıldı. Çalışmayan videoların tamamı "hata" verdi.

14. RED IPTV uygulaması içinde 936 kanal var. HD ve SD yayın karışık. Kanalların üstüne tıkladığınızda menü'de kanalın hangi ülkeye ait oluğu (İngilizce) yazıyor. Kanalları açtıktan sonra kumanda'nın normal kanal ilerletme ve ses açma kapama tuşları ile IPTV kanallarına müdahale edebiliyorsunuz. Fransız BeinSport Max kanalları, Arap BeinSports kanalları, Idman TV, Fox Sports Hollanda, SkySports Almanya, SkySports İngiltere, BT Sports, Eurosport, NatGeo, IPTV üzerinden sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Kumanda üzerinden favori yaratabiliyor, istediğiniz tipte ve dilde yayınları kısa listeye ve favoriye alabiliyorsunuz.

15. IPTV uygulaması içinde 663 kanal var. Yine HD ve SD yayın karışık. Bu kısımda çoğu kanalı açamadım ve cihaz kilitlendi. Kendisi kapanıp açıldı.

Sonuç olarak güzel bir fiyat performans cihazı. Kendinden beklenenleri fazlasıyla yapıyor. Next 2000 CIS kullanıyordum bu cihaz ile hem HD yayınlara geçmiş oldum hem de şifreli Avrupa platformlarını izleyeme başladım. Tavsiye ederim. Süper bir cihaz olmuş. Umarım yazılım, emu ve youcam desteği kesilmez.

Alın derim.

Ancak, v15.61 yazılımı yüklü olmasına rağmen PowerVu şifreleme yöntemini kullanan "bwtv" kanalı açılmadı. Ek olarak Kanal editör yazılımını da hala bulabilmiş ve çalıştırabilmiş değilim. Alırken bunları da göz önünde bulundurun.

powerwuyu ızlemenız ıçın, yazılım olduğu sayfadan emu yazılımını yukleyın...her yazılım yuklemeden sonra emu sıfırlandığından emuyu muhakkak yuklemenız lazım.. bırde poerwu len açlan kanalları pıroblemsız seyretmenız ıçın
    cıhazın yourcam serwırını kapatmanız lazım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.