Şimdi Ara

REDLINE TS SERİSİ UYDU ALICILAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taleplerinizi kesinlikle karşılayacak bir makina hocam.Ben plazmada kullanıyorum görüntü kalitesinden kesinlikle memnunum.media player ı da çok iyi. sadece altyazıları ANSI olarak kaydettiğinizde türkçe fontları bozmadan veriyor.ama zaten LG tv nizde media player konusunda oldukça iyi olması lazım.Benim plazma da LG ve media playeri gayet iyi.Ama lcd plazma farkı nasıl bir sonuç verir görüntü açısından bilemiyorum.onu bir test etme imkanım olmadı.
  • Bende filbox lı olanından almıştım ama Dsmart bitmedi daha o yüzden modül yuvasına dsmart takılı devam ediyorum şu an.Çünkü Dsmart filbox dan daha iyi haliyle.o bitince filboxu takarım diye düşünmüştüm ama dsmart da bitmedi daha.
  • Eğer alırsanız tavsiyem kesinlikle akıllı kumandasını isteyin,yada ek ücretle akıllı kumandayı da alın.hem algılaması daha iyi hemde aynı kumandayla tv ye de kumanda etmek büyük kolaylık.
  • Öncelikle cevaplar için çok teşekkürler. Youcam server olunca türksattaki türkçe belgesel kanallarını (National Geography, Discovery, Animal Planet gibi) gösteriyor mu? Eğer onları izleyebiliyorsam aslında filbox a falan ihtiyacım yok. Bu durumda redline ın daha ucuz olan modelelrine de bakabilirim. Mesela TS 2500 plus varmış. 190tl ye geliyor. Wifi adaptör, 2 yıl ücretsiz server ve 3 ay iptv var. Hatta akıllı kumanda da var galiba. Bi de hem küçük olsun hem de scart girişli eski televizyonlarda da kullanılsın istiyorum. Acaba onu mu düşünsem.

Redline TS 2500 plus http://urun.n11.com/uydu-alicisi/redline-ts-2500-full-hd-plus-mini-uydu-alicisi-P79007521

• Valla ben olsam kesinlikle modüllü bir seçeneğe yönelirdim.şimdi gerek yok diyorsunuz ama, günün birinde :) tüh ya modülü olsaymış Dsmartın yada ne bileyim bir başka platformun şu kampanyasından alırdım hemen,,, diyebilirsiniz.dediğinizde de, çaresi yok.
  • TESLA37 arkadaş sormuş, özelden yazamadım, gsm no doğrulaması istiyor yazmak için.Bu da yeni icad oldu.Server olayı bildiğim kadarıyla,bir başka bilgisayardan kod çözücü alıyor makinanız internet üzerinden ve o kodla şifreli bazı kanalları izlemiş oluyorsunuz.iptv ise resmen internet üzerinden film izlemek gibi birşey, yani internet kotanızı yiyor.İnternete yayına çıkan tv kanallarının adreslerini makinanızın iptv bölümlerine giriyorsunuz ,internet üzerinden film izliyormuş gibi sanki, o kanalları izliyorsunuz.Durum bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.