Şimdi Ara

Redmi K20 Pro mu, Mi 9 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarıda arisakanın dediğini dinle kayıtsız bir xiaomi cihaza 3k para verilmez, xiaomi alacaksan 1700 redmi note 7 pro al yok ben üst seviye cihaz alacağım diyorsan, oneplus 7 pro, Huawei Mate 20 pro, yada düz oneplus 7 al 3150 TL

Gidip kamerasında ois olmayan, gece çekimleri leş olan, mono hoparlöre sahip xiaomi üst seviye cihazları hangi nedenlerle almak istiyorsunuz anlayamıyorum, Mi9 almıştım en son 3 gün sabredebildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler,

"Zahter,Ahmet mardin gibi bircok grup var facebook da referanslı , yada istanbuldaysan adamların mağazalarından da alabilirsin"
    Bu bahsettiğiniz kişilere İstanbul'da dükkanları nerede nasıl alabilirim elden teslim.

• bende k20 pro düşünüyorum 3000 e yakin bir fiyati var imei atılmış halde.
    alan kullanan varmi ozellikle kamerasi mi 9 kadar iyi midir sizce?

• k20 lerde sanırım band 20 sorunu var..global cıhazlar degıl k20 serisi..onun harıcınde mi serisinden daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

k20 lerde sanırım band 20 sorunu var..global cıhazlar degıl k20 serisi..onun harıcınde mi serisinden daha ucuz
    ben biraz daha arastirdim da band 20 olmamasi vodafone kullanmiyorsaniz cok sorun olmuyor. biz suan mi 5 kullaniyoruz ondada band 20 yok ama heryerde 4.5 g cekiyor hat turkcell

• quote:

Orijinalden alıntı: rıdvan.ank

ben biraz daha arastirdim da band 20 olmamasi vodafone kullanmiyorsaniz cok sorun olmuyor. biz suan mi 5 kullaniyoruz ondada band 20 yok ama heryerde 4.5 g cekiyor hat turkcell

Alıntıları Göster
    Hocam redmi k20 pro 4.5G destekliyor mu? Her yerde 4G çekiyor ama 4.5G destekliyor mu anlamadım, türktelekom sil süpür uygulamasından hediye gelmiyor acaba 4.5G den dolayı mı diye düşünüyorum.

Bu arada çekim gücünü merak edenler için söyleyeyim, türktelekom kullanıyorum çoğu yerde 4G çekiyor ve gayet hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 21 Ağustos 2019; 14:25:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Hocam redmi k20 pro 4.5G destekliyor mu? Her yerde 4G çekiyor ama 4.5G destekliyor mu anlamadım, türktelekom sil süpür uygulamasından hediye gelmiyor acaba 4.5G den dolayı mı diye düşünüyorum.

Bu arada çekim gücünü merak edenler için söyleyeyim, türktelekom kullanıyorum çoğu yerde 4G çekiyor ve gayet hızlı.

Alıntıları Göster
    pek fikrim yok acikcasi.
    siz kullanıyorsunuz sanırım yuz tanima sisteminin dr calismadigini soyluyorlar oyle mi?

• Ben tedarik edebilirim elden teslim ederim İstanbul anadolu yakasında herhangi bir yerde

• rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt
    3000 cok. Benimkini 2500 e vereyim sana. 8 gb ram 256 gb hafiza. Imei kayitli twrp yuklu çizik yok koruma camli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.