Şimdi Ara

XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
39
Favori
49.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HyperOS ile birlikte Android sürümü de 14 oldu mu yoksa halen 13 mü?

• smksahin S kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki sayfaya göre HyperOS güncellemesi bu cihazda (Note 11 Pro+ 5G) Android sürümünü değiştirmiyor, halen Android 13.

Sayfada şimdilik sadece "Global" ve "China" versiyonları için resmi HyperOS yazılımı mevcut. "Turkey Global" versiyonu için HyperOS yayınlanmamış gibi görünüyor (ya da buraya henüz link koymamışlar).

XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU]
    XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU]download hyperos updates (mıuı)
    Redmi Note 11 Pro+ 5G / Redmi Note 11E Pro / POCO X4 Pro 5G / Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G | HyperOS ROM Updates
    https://hyperosupdates.com/hyperos/veux/
    Ben güncellemeyi almadım. Ancak HyperOS Android 14 tabanlı bir işletim sistemi. Xiaomi artık yeni işletim sistemine Android 14 demiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blur kullanıcısına yanıt

Sanırım daha yeni cihazlarda HyperOS Android 14 ile geliyor ama Redmo Note 11 serisinde HyperOS Android 13 üzerinde veriliyor. Yani üstyapı HyperOS, altyapı Android 13 :)

Çok da önemli değil bence. Yeni adıyla HyperOS 1.0, eski adıyla MIUI 15 kullanıcı deneyimini belirleyen temel etken olmalı. Alt tarafta Android 13 ya da 14 olması ortalama kullanıcıyı çok etkilemez ve ilgilendirmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smksahin -- 19 Nisan 2024; 19:4:41 >
    Güncellemeyi alan bir arkadaş aydınlatır umarım.

• HyperOS'a güncelledim. Android 13 devam ediyor.

• Blur kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi gördüm mesajınızı hyperos güncellemesini yaptım herhangi bir sorun şu an için yaşamadım genelde sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum arada animasyonlarda kasma oluyor oda sanırım yeni güncellemeler ile çözülür. Oyun oynamadığım için oyun performansı nasıl tam bilmiyorum. Genel itibari ile cihazda ısınma sorunu yok. Şarjıda normal kullanımda bir fark hissettirmedi eski sürüme nazaran şebeke problemi yaşamadım. Unutmadan android 13 ile geldi hyperos android 14 güncellemesi almadı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 23 Nisan 2024; 2:50:52 >
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Evet ben de güncelledim, performans adına bir fark hissetmedim, pil ömrü uzadı deniyor ama onu da pek hissettirmedi.

• HyperOS güncellemesini bugün aldım, deneyimlemelerimi ilerleyen günlerde yazarım, ilk farkettiğim dahili hafıza ile yapılan ek belleği 6GB'a çıkarmışlar önceden bu 5GB idi.
    Alan herkese hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar redmi note 11 64gb için parlak ve nano ekran koruyucu tavsiyesi olan varmı, çok aradım ama piyasadakilerin çoğu kırılmaz cam olanlardan

• Redmi note 11 pro plus telefonu xiaomi 50w 20000 powerbank 55w olarak şarj ediyor.

• odyomex kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi ben de aldım. Güncelledikten sonra sürekli ara yüz hatası diye uyarı verip duruyor. Telefona gelen aramalar gösterilmiyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? veya çözümü bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

• merhaba, ben android güvenlik güncellemesini 2024-02-01 e güncelledim, os 1.0.3.0.TGDMIXM yüklü ve android 13 var, telefon bir ya da iki dakika çalışıyor sonra kitleniyor hiç bir işlem yapamıyorsun, telefonu ses açma kısma butonuna ve açma kapama düğmesine aynı anda basıp arayüze girdim, sonra güvenli modda açtım, iki dakika bekleyip telefonu yeniden normal başlattım, bu kez 5 saate yakın sorunsuz çalıştı sonra yeniden kilit, yeniden güvenli kip yaptım klavye olarak microsoft swipe kullanıyordum onu gboard yaptım, bir yarım gün götürdü sonra yine kilit. nedir bu işin çözümü dünyanın verisi var telefonda, bu şekilde basit bir güncellemeyle bu hale gelecekse hiç kullanmayalım daha bu telefonu, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pluseagle -- 2 Temmuz 2024; 16:0:38 >
  • pluseagle P kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz yurt dışı filan mı acaba? Ya da root gerektiren uygulamalar mı kullanıyorsunuz? Kaynağı bilinmeyen .apk dosyaları yükler misiniz sürekli? Aynı güncellemeyi ben de yaptım sorunsuz kullanıyorum. Bu gibi şikayetlerin ana kaynağı genellikle saydığım sebepler. Öncelikle yedek alıp, fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim, sorun devam ediyorsa ve cihazın garantisi varsa servise ulaşın derim.

• telefon hepsiburada dan alınma, ama şu an ben yurtdışındayım. gayet hızlı sorunsuz kullanıyordum, hiç bir şekilde apk den uygulama yüklemedim normal youtube uygulaması gibi genel android market uygulamaları yüklü, iş için belirli bir süre daha dışardayım, elimde kaldı kalacak olmadı yeniden güvenli kipe alıp içindekileri kurtarmayı deneyeceğim, garip tarafı xiaominin bilgisayar için pc suite te de usb den bağlanamadı hatası geliyor sürekli, geliştirici ayarlarından usb yi de hata ayıklamayı da açıyorum bilgisayara da bağlanmıyor, kurcalamaya devam

• atabey2735 A kullanıcısına yanıt

Bu bahsettiğiniz hatalar genel sorunlardan görünmüyor, uygulama marketten tema vs indirdiyseniz onlar yapıyor olabilir.

• selamlar arkadaşlar, note 10s telefon var sonradan imei atılmış, imei düşmeden telefonu nasıl sıfırlarım fikri olan var mı, teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    10s ana konu var.

Sifirlama 10 serisin de yok.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    baktım ama sanırım konuyu görememişim hocam

imei bilgilerini kenara yazıp telefon ayarlarından sıfırlama yaptık düşme olmadı şimdilik sıkıntı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.