< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XIAOMI Redmi Note 11 PRO 5G & Note 11 Serisi Cihazlar [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Iletişime geçtim teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bu cihazı Kullanıyorum evet dediğiniz gibi çok memnunum ama maalesef e-mail atılmıyor hiçbir şekilde olmuyor şu an benim hattım kapandı ve çöp oldu cihaz
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 6 GB Ram snapdragon 695 (Xiaomi Türkiye Garantili)
9200 TL
Bu nasıl? özellikle Samsung A53 ile kıyaslarsak ?
Birde bu note 11 pro 5g nin 128/8 versiyonu var. Geri kalan herşey aynı gibi ama fiyat çok yüksek. 13-14 bin civarı. Neden acaba? sadece 2gb ram artışı mı ?
-
Fırsatçılıktan başka bir sey degil, Sadece 2 gb ram fazla yurtdisindaki fark 10 dolar civari, kaçak model note 11 pro 5g li modeller 5 bin civari, Ocakta note 12 pro gelecek onunda ham fiyati 5 bine yakın TR de de 8 bin civari gelebilir, Su anki note serisinde en iyi kamera note 10 pro da 11 pro 5g kameralarinin kötü olduguna dair cok yorum var. Note 11 pro ve pro 5g bu fiyatlari haketmiyor!
android 12 güncellemesi geldi mi bu telefona? almakta çok kararsızım
-
Evet geldi, muhtemelen 13 de gelecek. Alıp almama konusuna gelecek olursak, bu cihaz yerine ne düşündüğünüzle alakalı bir durum.
a73 mü? iPhone 12 mini mi? bu mu?
-
Bütçeniz varsa tabii ki A73.
iPhone bambaşka bir kulvar, önce hangi platform; Android mi IOS mu karar vermelisiniz.
yillardır iphone kullanıyorum. 4g, 5s, en son da iphone se. artık hafızası yermiyor. android hiç kullanmadım.
Android kullanmak istiyorum. televizyona bağlamak istiyorum. ANdroidde çok seçenek var karar veremiyorum.
-
Sorunsuz bir Android deneyimi için hele ki ilk kez tecrübe edecekseniz Samsung ile başlamanızı öneririm.
Arkadaşlar redmi note11 pro var ayarlardan açtığım halde ekrana çift tıklayınca kapatmıyor kapalı ekrana çift tıklayınca açıyor fakat ana ekranda çift tıklayınca ekran kapanmıyor neden olabilir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tema ile alakalı olduğunu sanıyorum.
-
Onun yerine ekrana basılıp tutup araçlar kısmından ekran kilitleme için şu tuşu ana ekrana koyup tek tıkla ekranı kilityebilirsiniz. Daha pratik bence.
Beyler iphone 11 kullanıyorum bu cihaza geçmeye değermi cihazımın performansından gayet memnunum ama şarj olayı canımı sıkıyor sizce geçmeye değermi
11 pro alınır mı şuanda.. kuzene lazım ilk aklıma bu model geldi. muadil olabilecek başka tavsiyeniz var mI?
-
Redmi Note 11 Pro aldım. kronik sıkıntıları var değişim yaptılar. yeni aldığım telefonda da aynı sıkıntılar var 1 ayı geçti iade alırlar mı bilmiyorum bir şansımı deneyeceğim. Bundan sonra Xiaomi mi asla diyeceğim sanırım. Şikayet varda adamlar son bir sene içinde sorulara cevap bile vermiyor gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X