Herkese merhabalar. Redmi Note 13 pro 4G (4.5G destekliyor) sahibiyim. 12gb Ram-512gb Rom yani hafızalı model var bende. Bu modelin 8-256gb olanı çoğu yerde 11.000-13.000 Sırayla Telefonu inceleyelim; Kutusu& Kutu içeriği Telefonun görünüşü Ram teknik bilgiler Kapak/Kılıf çeşitleri Tema/Arkaplan paylaşımı yaparız diye açtım konuyu. 67w Orjinal Şarj Aleti Ram-Rom hafıza bilgisi Tr Cihazı aldım aynısı garantisiz 10.000 Kutusunda 4G-4.5G yazmaz sadece pro yazısı mevcut. Maalesef kameralar tam tasarım özürlüsü. 2 büyük ceket/mont düğmesi gibi sırıtıyor. Kaliteli kılıf ile bu sorun düzelecektir. Bu 200tl Lik Kılıfı ücretsiz verdiler. Kamera ve lensleri koruyor Yüksek ram de bellek uzantısı tavsiye edilmiyor. 4gb açık geldi bana 12+4gb ama tabiki Orjinal 16gb gibi olmayacaktı kapattım. Kendi üzerinde Ekran koruyucu jelatin var. Kutudan bir adet hediye kılıf çıkıyor fakat lens koruyucu almanız gerek. Yada kamer kısmı çıkıntılı olan kapak almanız gerek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Ağustos 2024; 15:17:19 > |
Bildirim