|
Redmi Note 14 Pro+ modelinin popülaritesi, iPhone 16 Pro Max’i geride bıraktı
-
-
S24 FE'nin 5. olduğu listeye nasıl güveneceksin hemde Çin de :D
-
Şarj hızı, redmi note 14 pro+ modelinde bile en fazla 90watt..120watt değil düzeltirseniz iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 1 Ekim 2024; 11:56:57 >
-
bir çöp daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çin ve Hindistan listelerine güvenmeyin. Adamların %10’luk nüfusu bile bizim ülke nüfusunu geçiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 pro plus kullanıyorum 13 pro 5g den geçmiştim bir milyon kere pişman oldum kavisli telefonu ondan önce Samsung note 9 da kullanmıştım çok memnundum lakin elimdeki telefon çok berbat kavisi
zamsung ve elmacı fanları şirketleri kendilerinden çok savunmaya bayılır, hemen damlamışlar buraya da, 10 numara 5 yıldız bir telefon işte, niye zora gidiyor anlamadım
sorma arkasında elma var diye bi telefona 70-80k para bayılıyorlar yaptıkları maks iş de whatsapp girip instada takılmak sonra param boşa gitmedi psikozuyla burada apple fanlığı yapıp xiaomiye bok atıyorlar . kendini kandırmak için reklam demiş bir de sağdan soldan duyduklarıyla kaç yıldır xiaomi kullanırım (şu an kullanmıyorum gerçi) 1 kere arayüzde vs. reklama rastlamadım. xiaominin kendi bazı uygulamalrında reklam var ama o zaten her uygulamada var. twitterda da instada da chromeda da görüyorsun reklam.
-
Telefon çok iyi duruyor ama işlemci konusuna bakmak lazım. 7s gen 3 vardı sanırım. Şu cihaza 8 gen 2 falan koysa veya daha güçlü dimensity fiyatı 10 dolar artırsa peynir ekmek gibi satardı. 6200 batarya çok dikkat çekici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'ye 200-8-2 mp gelecekmiş. Beş para etmez kamera.
Abartmayalım. Dosya yöneticisine reklam koyuyor adam. Müzik çalara. Yapılacak iş mi bu?
Silemiyorsunda onları. Salak saçma şeyler. Xiaomi severiz de bu reklam işi rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O reklamları 5 dk da kaldırırım.Silinmiyor diyerek insanlara yanlış bilgi vermeyin.Kurulum esnasında da izin vermezseniz hiç reklam görmezsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gömülü gelen galeri, dosya yönetici vs silemiyorsunuz ondan bahsediyorum.
Siz kapatırsanız ben kapatırım. Ama kullanıcıların yüzde 80 kapatamıyor. Senin benim kapatmam rezil uygulama olmasını değiştirmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 azmış ya başqan neden 70-80 demedin seni 50 de durduran neydi?
-
Xiaomide reklam çıkıyor ama bi DNS açsan hemen gidiyor reklamlar. EU ROM kur hatta, hem stabil hem hızlı hem optimize hem de reklam yok, e daha ne olsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gömülü gelen galeri, dosya yönetici vs silemiyorsunuz ondan bahsediyorum.
Siz kapatırsanız ben kapatırım. Ama kullanıcıların yüzde 80 kapatamıyor. Senin benim kapatmam rezil uygulama olmasını değiştirmez |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X