Daha 2 hafta önce babama 27 bine server kayıtlı s23 ultra aldım.S23 ultranın aynı fiyat olduğu yerde bunlara çöp olarak bile bakmam. |
Redmi Note 14 ve Redmi Note 14 Pro serisi Türkiye’de: İşte fiyatlar (2. sayfa)
-
-
Hong Kong dan 2 tane alın, değiştire değiştire kullanın kayıt yaptormafan, üstünede 4000 lirsnız kalsın.
-
merhaba hocam, nereden aldınız o fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir telefonun 4G ve 5G çipi arasındaki fiyat farkı 40 usd. mecburen 4g li üzerinden gidiyorlar fiyat avantajından sonra.
-
Saçma fiyatlar. Poco x7 pro, honor 200 ve 200 pro, s24 fe var bu fiyatlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin markası alınacaksa x7 pro daha iyi bir tercih
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadıköydeki telefoncuların çoğunda var hocam.Yada sarı siteden bakabilirsiniz.
-
Konudan bağımsız elime g99lu cihaz geçti a15, pil tüketimi konusunda exynos çöpünden çok daha iyi. Exynosla batarya akşamı bulmakta zorlanıyorum
-
yahu bunlar 6000-7000 mah lı cihaz yapmamaya yemin mi etmişler bilmiyolar mı çağımızın en önemli şeyin şarjın uzun
gitmesi olduğunu samsung 7000 mah lı telefonu kaç yıl önce yaptı
-
zaten g99 kötü bir işlemci değil. g96 da aynı şekilde. sadece millet note 12 serisinden beri aynı işlemciyi ve başka serilerde de son 2-3 yıldır çok yoğun şekilde gördüğü için sıkıldı. yoksa bu bütçede ne istiyorlar anlamıyorum snapdragon 8 elite mi koysun mesela xiaomi note 14 serisine 200 dolara sattığı telefonlara?? g96-g99 ve yeni çıkan biraz güncellenmiş hali g100 işlemciler gayet iyi ve fp işlemciler 200-300 dolar arası piyasada. pil konusunda da çok iyiler. redmi note serisinin olayı bu zaten. redmi note 5 ten itibaren giriş seviye, note 8 den itibaren orta seviye oldu note serisi.. pro pluslar da gayet üst seviye cihazlar. isteyen o bütçeye yönelir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dodofranzaten g99 kötü bir işlemci değil. g96 da aynı şekilde. sadece millet note 12 serisinden beri aynı işlemciyi ve başka serilerde de son 2-3 yıldır çok yoğun şekilde gördüğü için sıkıldı. yoksa bu bütçede ne istiyorlar anlamıyorum snapdragon 8 elite mi koysun mesela xiaomi note 14 serisine 200 dolara sattığı telefonlara?? g96-g99 ve yeni çıkan biraz güncellenmiş hali g100 işlemciler gayet iyi ve fp işlemciler 200-300 dolar arası piyasada. pil konusunda da çok iyiler. redmi note serisinin olayı bu zaten. redmi note 5 ten itibaren giriş seviye, note 8 den itibaren orta seviye oldu note serisi.. pro pluslar da gayet üst seviye cihazlar. isteyen o bütçeye yönelir.
Aynen bugüne kadar cpu konusunda hiçbi sorun yaşamadım. Cpudan çok kameraları biraz iyileşmesini isterdim. Bu fiyata ram, cpu, amoled ekran gayet iyi. En güzeli de grapheneos isteyip pixellere faiş fiyattan dolayı ulaşamayanlar için redmiler en iyi seçenek, rom yükle 5 6 sene kafan rahat devam edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rom işi yalan artık hocam. Adamlar bl açmamaya yeminli . Her gün yeni bir engel. Satışları artsın diye kısıtlıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Bootloaderı kilitlerlerse kendi ayaklarına sıkarlar. Xiaominin yazılımı tek kelime ile çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X