malum cihazı bu ay içerisinde 2000 TL ye aldım, 695 TL fazla vermeye değmez |
redmi note 9 pro 64gb 2695TL (2. sayfa)
-
-
Bu hangisi distribütör garantili miydi -
quote:
Orijinalden alıntı: picobellomalum cihazı bu ay içerisinde 2000 TL ye aldım, 695 TL fazla vermeye değmez
hocam size zahmet bizlerle deneyimlerinizi paylaşırmısınız yada mesela orijinal cihazlarla olan farkı nedir şebekede çekme problemleri oldumu vs. kısa kısa bahsederseniz çok memnun olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaHaNee006 -- 20 Ocak 2021; 16:37:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BaHaNee006hocam size zahmet bizlerle deneyimlerinizi paylaşırmısınız yada mesela orijinal cihazlarla olan farkı nedir şebekede çekme problemleri oldumu vs. kısa kısa bahsederseniz çok memnun olurum
Alıntıları GösterHocam ben cevaplıyım. Bende 2100 den aldım. Şebeke vs her şey resmi kayıtlı cihazla aynı hiç bir farkı yok. Bana sorarsanız redmi note 9 serisi almayın neden derseniz kronik sorunları var. Ahize problemini ben dün yaşadım. Çözümü için telefonu kasasını açıp ahize sök tak işlemi yapılması lazım uğraştırıyor. Ben olsam redmi note 8 pro alırım hem aynı özelliklere sahip hemde daha uygun. Bu arada yurtdışından gelme bir cihaz almanızı öneririm çünkü distrübitör garanti cihazlar çok pahalı ve o garanti hiç bir işe yaramaz. Umarım açıklayıcı olmuştur yorumum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ardackHocam ben cevaplıyım. Bende 2100 den aldım. Şebeke vs her şey resmi kayıtlı cihazla aynı hiç bir farkı yok. Bana sorarsanız redmi note 9 serisi almayın neden derseniz kronik sorunları var. Ahize problemini ben dün yaşadım. Çözümü için telefonu kasasını açıp ahize sök tak işlemi yapılması lazım uğraştırıyor. Ben olsam redmi note 8 pro alırım hem aynı özelliklere sahip hemde daha uygun. Bu arada yurtdışından gelme bir cihaz almanızı öneririm çünkü distrübitör garanti cihazlar çok pahalı ve o garanti hiç bir işe yaramaz. Umarım açıklayıcı olmuştur yorumum.
Alıntıları Gösteryorumlarınız ve tavsiyeniz için çok teşekkürler hocam aklıma takılan şebekeydi oda sanırım artık problem olmuyor aslında asıl düşüncem mi10t pro ama fiyat olarak baya yukarıda biraz daha inmesini bekliyorum bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaHaNee006yorumlarınız ve tavsiyeniz için çok teşekkürler hocam aklıma takılan şebekeydi oda sanırım artık problem olmuyor aslında asıl düşüncem mi10t pro ama fiyat olarak baya yukarıda biraz daha inmesini bekliyorum bakalım
Alıntıları Gösterhocam size verebilceğim en büyük tavsiye xiaomi alırken yurtdışı cihazı alın.
-
Kedi eniği gibi model çıkarırsa olacağı buydu..Xiaomi çok bozdu kaliteyi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah oppo da xiaomi gibi kaliteyi bozmaz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 20 Ocak 2021; 20:47:10 > -
Elden getirip satanlar var onlardan aldım kaydını da malum yöntemle yaptırabilirsiniz resmi ithalatçıdan hiç bir farkı yok farkı var diyen varsa yazsın , ben ve ailemde bu şekilde yıllardır Xiaomi kullanırız bir problem ile karşılaşmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X