Şimdi Ara

RedSn0w ile iPad 2 ve iPhone 4S Downgrade 5.0.1 (SHSH kaydı şart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz şuan 5.1 w7 yüklemeden önce almıştım kaydı ama yanlışlıkla 5.1 yükselttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 11 Mayıs 2012; 22:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

cihaz şuan 5.1 w7 yüklemeden önce almıştım kaydı ama yanlışlıkla 5.1 yükselttim.

tamam düşebilirsin kaydın varsa kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

cihaz şuan 5.1 w7 yüklemeden önce almıştım kaydı ama yanlışlıkla 5.1 yükselttim.

işte sorun da o ya üstüne win7 yükledim shsh kaydı gitti yedeklerede baktım gözükmüyor
  • quote:

quote:

quote:

işte sorun da o ya üstüne win7 yükledim shsh kaydı gitti yedeklerede baktım gözükmüyor

aşağıdaki linkten programı indirin cihazı bağlağın sağda save shsh var ..kaydınızı alın

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.10.15.exe

• Redsnow 4s i taniyomu benim bildigim sadece 4 leri tanidigi yonunde 4si tanimiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Redsnow 4s i taniyomu benim bildigim sadece 4 leri tanidigi yonunde 4si tanimiyor

yeni sürümü ile tanıyor
  • yaşasınnnnn :D
  • Kucuk bir hatırlatma İShshit ile cydiadan shsh indirebiliyorsunuz. Burdan mail adresinize yollayabiliyorsunuz shsh kaydınızı.
  • shsh kaydı mevcut değil. hay ben böyle işin :S başka birinin shsh kaydı kullanılabilir mi geri dönmek için?
  • Biraz ugrastirdi ama yaptim, mutluyum.

Ps: isleme baslamadan once fabrika ayarlarina donerseniz iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

shsh kaydı mevcut değil. hay ben böyle işin :S başka birinin shsh kaydı kullanılabilir mi geri dönmek için?

Malesef kullanamazsınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

quote:

shsh kaydı mevcut değil. hay ben böyle işin :S başka birinin shsh kaydı kullanılabilir mi geri dönmek için?

Anladım bu gerçekten kötü oldu. 5.1 sürümü için çıkmasını bekleyeceğiz artık tabi çıkarsa..
  • quote:

quote:

quote:

Anladım bu gerçekten kötü oldu. 5.1 sürümü için çıkmasını bekleyeceğiz artık tabi çıkarsa..

2 Haftaya kalmaz çıkar sürüm düşürme yayınlanmış yeni ipad de de Jb tamam dır son rütuşlar yapılıyordur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 Haftaya kalmaz çıkar sürüm düşürme yayınlanmış yeni ipad de de Jb tamam dır son rütuşlar yapılıyordur.

Umarım dediğin gibidir hocam jb ye kavuşuruz bizde..

• daha onceden 501 de jb yaptım. suan downgrade yapmak ıcın umbrella yı ındırdım cydia dan shsh almak ıcın programı actım umbrella ıs runnıng yazıyor ama shsh kaydı felan gelmıyor. eksık yaptıgım bısı mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

daha onceden 501 de jb yaptım. suan downgrade yapmak ıcın umbrella yı ındırdım cydia dan shsh almak ıcın programı actım umbrella ıs runnıng yazıyor ama shsh kaydı felan gelmıyor. eksık yaptıgım bısı mı var ?

Save shsh butonuna basınız
  • quote:

quote:

daha onceden 501 de jb yaptım. suan downgrade yapmak ıcın umbrella yı ındırdım cydia dan shsh almak ıcın programı actım umbrella ıs runnıng yazıyor ama shsh kaydı felan gelmıyor. eksık yaptıgım bısı mı var ?

Save shsh butonuna basınız

oldu hocam 501 ve 501b var. sımdı ıos 501 ındırcem ama ıkı cesıt var. 9A405 ve 9A406 hngısı ? 4s
  • Shsh kaydı 405 için mı 406 için mı ona göre bak bı kardes
  • ikisi icinde var .:)
  • quote:

ikisi icinde var .:)

O zaman vurun gitsin birine..olayı Apple yamar yakında 5.1.2 ile fırsat kaçmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.