Şimdi Ara

RedStone Rehber | Nasıl Yapılır ? 6. Bölüm | Gizli Merdiven Yapıyoruz. (Pistonlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RedStone Rehber | Nasıl Yapılır ? 6. Bölüm | Gizli Merdiven Yapıyoruz. (Pistonlu)

Bu bölümde nasıl gizli merdiven yapılır bunu öğreneceğiz.

RedStone Rehber | Nasıl Yapılır ? 6. Bölüm | Gizli Merdiven Yapıyoruz. (Pistonlu) [YOUTUBE]

Umarım yorumlarınızı hor görmezsiniz iyi seyirler... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egedeniz23 -- 28 Aralık 2012; 1:41:31 >

• bune ya içine etmişsin bölümün tek konuda açsana kardeşim
  • Bu videolar tek gün içinde yapılmıyor gün gün çekiliyor.Bu yapılan emeğe saygısızlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egedeniz23

Bu videolar tek gün içinde yapılmıyor gün gün çekiliyor.Bu yapılan emeğe saygısızlıktır.

ben yaptığın videoya laf ettiysem emeğe saygısızlık de bildiğin görüntü kirliliği oluşmuş bölümde tek bir konu açsan videolarını o başlık altında yayınlasan daha güzel olabilir
  • quote:

Bu videolar tek gün içinde yapılmıyor gün gün çekiliyor.Bu yapılan emeğe saygısızlıktır.

Emek gosteriyor olman form u kirletebilecegin yetkisini vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

ben yaptığın videoya laf ettiysem emeğe saygısızlık de bildiğin görüntü kirliliği oluşmuş bölümde tek bir konu açsan videolarını o başlık altında yayınlasan daha güzel olabilir

Yanlış anladıysam özür dilerim . Bir sonraki konum çektiğim ve çekeceğim videoları kapsıyacak.Önerileriniz için teşekkür ederim :)

• kullandığın texture pack ne acaba çok garip geldi
  • SimpleCraft_2 Kullanıyorum eğer istersen upload edebilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.