Şimdi Ara

reebok giyen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler eğer aranızda reebok(orjinal) marka ayakkabı giyen varsa bir kaç sorum olucak. eğer giyen varsa sadece evet giyiyorum yazmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWNBXX -- 12 Ağustos 2013; 2:53:26 >

• Eskiiden casillas giyiyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet de hayırdır?
  • up up başka giyen yokmu
  • Hocam konuyu niye kişisel kullanıyorsun. Belki başka merak edenler, bilgi toplamak isteyenler de var. Mesela ben

• Evet giyiyorum

• up up başka başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl önce açıldı
    Adidas Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reebok'un basket ayakkabısını kullanıyorum.Basket ayakkabısını zigtech tabanı hem konforlu ve hemde sıçramayı arttırıyor.Normal ayakakkabılarının tabanı daha konforludur tavsiye ederim.
  • ben bikeresinde beğenip alacaktım üstündeki bayraktan dolayı vazgeçtim,mutluyum
  • Not:Reebok'ı Adidas satın aldı bir kaç yıl önce. Bu arada iki tane reebok spor ayakkabım vardı ikiside çok iyi çıktı.
  • Up up up başka ne la sor soracağın soruyu

• Bir Reebok ayakkabım vardı kahverengi şahane birşeydi bu kadar sade ama aynı zamanda güzel görüntülü aklımı seveyim gelene gidene pas koyduk başparmak tarafları delindi.Daha bulamadım o ayakkabıdan sonra baktıklarım hep dandikti at kadar reebok amblemi vs.
  • evet giyiyorum ribak ama çakma bende evet giyiyorum yazsam sorun olur mu gardaş?
  • Evet hayırdır

• ayakkabı almıştım önceden fakat hiç memnun kalmadım. normal düz siyah bi spor ayakkabıydı. fakat diğer tekstil ürünlerinden (mayo, tişört) memnun kaldım. ayakkabı alacaksan koşu ayakkabılarını tercih et derim reebok'daki. Diğerleri pek rahat olmuyor.
  • 2010 yılında bir siyah reebok spor ayakkabı almıştım maşallah ne ayakkabıymış yıl oldu 2013 halen duruyor giymiyorum ama ihtiyacı olan birisine vereceğim ne bir yırtılma ne bişey olmadı.3 sene devamlı giydim ama maç felan oynamadım hep yürüyüş amaçlı kullandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.