Bildirim
REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gayet iyi abi -)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bencede gayet iyi:) -
kesin cevaplarsanız sevinirim 15 gune kalmaz reeder alıcam ama guncelleme sıkıntısı veya pil ve kamerasi diğer ozelliklerinde sıkıntı var mı sorun cıkarır mı kımı al kımı alma diyor 2-3 yılı cıkartmam lazım 1.600 tl bütcem var ?? -
Hocam 1600 TL bütçen varsa hiç bu telefonla riske girme derim. Samsung Note 4 bu fiyatlardayken kaçırılmaz. Her anlamiyla ihtiyacinizi karsilar. Bütce 1750 ye cikabilirse ithalatci huawei p9 bakabilirsiniz. O ekstra muazzam olur.
Sicak firsat goren var mi Beyler -)
Merhabalar bende reeder p10s ile lg g4 arasında sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz ayrıca 1500-1600 tl butcem var
@stefanel4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbayrak_02 -- 25 Temmuz 2016; 10:23:55 >
Ben g4 aliyordum iyi ki buradaki olaydan haberdar oldum -)
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113937740&p=1&anchorToGo=113937740#113937740
1.500 tlye bu telefon iş görmüyorsa neden bu telefonu alıyorsunuz ? diye soruyum en azından kafamda bişeyler canlansın -
arkadaşlar sar değeri hakkında bilgisi olan varmı ? bende beğendim telefonu ama teknik servis ve bilindik marka olmaması çok korkutuyor beni,
ayrıca reeder.comda şirkete ulaşabileceğimiz bir müşteri hizmetleri bile yok -
Sar değerini bir arkadaş belirtmişti ilk sayfalara bak istersen
Stefanel4
Bu olay hepsinde oluyormu ki eğer G4 de olmasza birtek reeder kalıyor ona da guvenmem lazım bir yardımcı olur musunuz arkdaslar
Aklımda bir de s6var
Hocam link attigim konuda butun sayfalari okumustum , hepsinde oluyor mu bir sey diyemem fakat azimsanmayacak kadar magdur insan var . Nyse konumuz reeder ,telefon henuz yeni oldugundan kronik bir problemi var mi bilemeyiz . Ben karar verdim almak yonunde sadece uygun zamani bekliyorum .
Selamlar
Konuyu açan arkadaş uzun zamandır kullanıyor ama bayadır da uğramıyor konuya aslında kullandığı bu uzun zaman zarfında cihazda kronik problem olup olmadığından bahsetse çok iyi olur. -
Yazılım desteği ve teknik serviste önemli bunun hakkında hiçbir bilgimiz yok.
Tolga Cem ile roportajinda Reeder satis muduru isletim ve telefon guncellemesi olarak destek verilecek demisti
Sanırım bende reeder alacağım stabil çalıştığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum yazilim konusunda fakat biraz daha bekleyeceğim kullanıcı yorumlari önemli.
Arayüz güzel değil diyenler var
Arayuzun notunu telefonu yakindan inceleyerek verebilirsin hocam
Ben Vatanda incelemistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X