Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Ref ilanı]LOL 5.4K RP Gift ile %40 İndirimli Satın Al 14 Eylül 2024 10:04 1 1 [Ref ilanı]LOL 5.4K RP Gift ile %40 İndirimli Hesabımdaki 5.4K RP' yi gift ile %40 altında satıyorum.Alıcağınız miktar 1 RP üzerinden hesaplanıcaktır..Alım yapmadan önce 14 gün öncesinde beni arkadaş listenize eklemeniz gerekiyor(Riot sağ olsun). Arkadaş listesine eklendikten 7 gün sonra size istediğiniz ürünü gift olarak gönderebilirim.%40 ana fiyatlar üzerinden indiğimizde 1 RP = 0,0943 TL ye karşılık gelmekte..İstediğiniz içeriği bana mesaj ile bildirirseniz size ödeyeceğiniz rakamı net olarak söyleyebilirim...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tronxy X5ST-2E Dual Extruder 3D printer Yazıcı [Kutulu]Command And Conquer 3 : Tiberium Wars Playstation 2 HDD modlu[Açıklamaya Bakın Lütfen] 8 Yıllık 107 Kartlı Hesabım