Şimdi Ara

Referandum 2010 Sonuçları Android'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android tabanlı telefonlar için Referandum 2010 sonuçlarını görebileceğiniz ufak bir uygulama hazırladım. Uygulamayı geliştirirken Flash & A.S & Php kullandım.Eksik veya hatalar olabilir. Hatalar için geri dönüş yapabilirseniz kısa zamanda düzeltebilirim. Aşağıdaki adresten indirebilirisiniz.

Not: Flash ile geliştirildiğinden aşağıdaki sayfada yer alan AIR 2.5'in kurulması gerekmektedir.

http://referandum2010.animedio.com

• Tebrikler oncelikle! Umariz bu programlarin devami gelir biktik acikcasi her programin altinda yabanci isimler gormekten :)

• Tebirkler, devamını bekliyoruz
  • çok güzel olmuş. emeğıne sağlık
  • Tebrikler eline sağlık umarım türkler tarafından yapılan böyle programların arkası gelir.
  • android kullanmıyorum, benim işime yaramayacak ama bu güzel çabandan ve paylaşımından dolayı seni tebrik ederim arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 9 Eylül 2010; 18:38:08 >
  • Teşekkürler hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler ve paylaşım için de teşekkürler
  • evet oyu silmiş süpürmüş istanbul'u
  • Vallahi tebrikler hocam...Yazılımcılarımızdan böyle projeler görmek istiyoruz

• İlgilinz için teşekkürler. Ekran çözünürlüğü ile ilgili ufak bir sorun vardı. Dün gece düzeltildi.
    Program geliştirilirken Action Script & Php & Mysql kulanıldı. İleride istek olursa tutorial olarak nasıl yazdığımı bir ders serisi halinde analatabilirim.
  • arkadaşım daha farklı uygulamlarınıda bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.