Şimdi Ara

Referans Grubu İle Daha Çok Kazan_PTCTEAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR BU PTC SİTELERİNDE GÜVENİLİR SİTELER BULMAK ZOR MALUM BENDE BİR REFERANS GRUBU KURMAYI DÜŞÜNDÜM HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK KAZANABİLMEK İÇİN BÖYLELİKLE PTC SİTELERİNE ÜYE OLDUĞUNUZDA REKLAM TIKLAMALARINIZDAN HEM KENDİNİZ KAZANACAKSINIZ HEMDE REFERANS KAZANCINIZDAN KAZANACAKSINIZ.

SİTE 1:

Açıklama: Bu sitede premium üyeliğe sahibim ve referans kazanç oranınız %60 dır. Örneğin referansım olup bana 1$ kazandırırsanız bunun 0,60$ ını size geri iade edeceğim ve ekstradan 0,60$ kazanmış olacaksınız. Sitede 2,5 $ a premium alıp günde 0,10 $ kazanmanız garanti.

SİTE 2:

Açıklama: Bu sitede premium üyeliğe sahibim ve referans kazanç oranınız %60 dır. Örneğin referansım olup bana 1$ kazandırırsanız bunun 0,60$ ını size geri iade edeceğim ve ekstradan 0,60$ kazanmış olacaksınız. Sitede 9,75 $ a premium alıp günde 0,38 $ kazanmanız garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 12 Şubat 2015; 0:45:18 >

• magicalclix e üyeyim premium üyeliğim var gayette hızlı ödeme yapıyorlar
  • Magicalclixden bir ödeme daha aldık arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 12 Şubat 2015; 23:43:22 >
  • goldmineclicks den de ödememizi aldık arkadaşlar bize katılın sizde kazanın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 17 Şubat 2015; 21:38:15 >
  • üyeliklerinizi bekliyorum arkadaşlar çok kişi olursak yeni siteler eklenecektir.
  • MAGİCALCLİXDEN 2. ÖDEMEMİZİ ALDIK ARKADAŞLAR..

• Goldmine den 3. ödemeyide aldık arkadaşlar burdan da katılımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 15 Mart 2015; 21:02:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • magicalclixden 3. ödemeyide aldık arkadaşlar burdan da katılımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 20 Mart 2015; 22:12:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.