Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere telegramın wallet'ı açıldı ve artık toncoin ile telegram wallet üzerinden kripto gönderimi al sat yapabiliyoruz. Ton Coin şu an 7 dolar ve coinmarketcap'te 8.sırada. Airdropları takip edenler bilir toncoin'in desteklediği notcoin telegramda mining yapılarak 0 sermaye kazanılan airdropları 16 mayısta dağıtıyor. 400 - 500 dolar kaznan kişiler var ciddi rakamlar. Aynı şekilde yine telegram botunda oyun oynayarak coin kasabileceğiniz yine desteklenen diğer coin ise YESCOIN buradan referans linkimden kayıt olarak sizde aynı notcoin gibi 0 sermaye coin kasarak ciddi airdrop şansı almaya hak kazanabilirsiniz. Arkadaşlara Tavsiyem girdiklerinde görevleri yapıp botu 2 levela getirip diğer özellikleri 3 ve 4 . seviye yaparsalar en hızlı toplama kombinasyonuna erişebilirsiniz. Kaçırmayın derim notcoinden daha fazla sükse yapacağını düşünüyorum. iyi popülasyon yakaladı iyice isim duyurdu teşegram ve notcoinden sonra yescoinde ciddi para yaptıracak gbii görünüyor |
Referans Linkleri (Ana Konu) (109. sayfa)
-
-
Yapay zekayı eğitmek amaçlı internet data akışını kullanacak proje, diğer internet veri paylaşım uygulamalarından("bandwidth sharing apps") farkı ve crypto dünyasında ve yapay zeka dünyasında bu şekilde ön plana çıkıyor !
Daha bi 6-7 ay olmuş başlayalı, şuan sadece tarayıcı eklentisi olarak kazanım sağlanıyor yakında mobil uygulama gelecek,
Nasıl Çalışır ?
Chrome üzerinden grass eklentisini indiriyorsunuz (grass'ın websitesinde var. çok basit otomatik kurulum yapıyor. Eklentiyi açıp içerde kayıt olduğunuz id şifre girdiğiniz zaman atkif oluyor.)
Her internetten bir makine kasıyor. Aktif olarak açık tutmanız yeterli internetinizi kullanyor bu eklenti oda çok kücük bir miktar internetinizin sadece % 0,3'ünü kullanıyor. İnternet kalitenize göre de daha fazla grass coin veriyor.
Ne yapıyor Tam Olarak ?
Grass yapay zekaların gelişmesi için ciddi enerjiler gerekior. Grass burada veri katmanı sağlıyor. Hem daha uygun hem çevreci bir proje haline geliyor. Proje bu sayede hem kendi para kazanıyor hemde kullanan kullanıcılarda para kazanmış oluyor.
Eko sistemi görmeniz açısından paylaşıyorum
mobilde kiwi browser a eklenti olarak kurup kullanılabiliyor.
şuan sadece aktif olunan zaman için puan veriyor, herhangi bi data vs kullanımı yok.(edit: ufakta olsa data kullanımı başlamış o yüzden mobil internette sınırsız interneti olmayanlar dikkatli kullanmalı)
Aktif olarak binance researchte inceleniyor.
7 Mayıs'ta binance resmi hesabı Touch Grass diye paylaşım yaptı.
Binance Listelenme ihtimali yüksek çünkü proje çok mantıklı ve sistemi sayesinde kendi kendine para kazanıyor ve kullanıcılarına da kazandırıyor.
Ekip kaliteli ve dijitali de çok iyi kullanıyolar. Çok ciddi paralar kazanılabilir.
cüzdan yok, token yok, değeri vs bilgiler henüz yok, şuan kazanılan puanlarla hem ilerde token ortaya çıktığında hem o kazanılacak hem de ne sisteme ortaklıktan bahsediliyor(tam net değil detaylar)
https://app.getgrass.io/register?referralCode=b1rkTDY-cNs3B9e
-
Yescoin ref kodum notcoin kaçtı bu kaçmasın ekstra 100.000 + coin ile başlatıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Notcoinden daha yüksek hype yapacağı düşünülen Blum için link alttadır. Diğer uygulamalar gibi sürekli tıklama yok. 8 saatte farming yapılıyor. Bol kazançlar diliyorum.
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_FxWy4BSamB
-
Merhaba arkadaşlar, referans linki üzerinden OKX üzerine kayıt yaptırmam gerekiyor. Şahsen kendime hiçbir kazancı olmayan hizmet verdiğim firmaya kendi rüştümü ispat etmem için. Ancak çok yavaş ilerliyor ve zorlanıyorum. 1000 kullanıcı katmam gerekirken henüz bebek adımlarındayım. Bu konuda bana destek olmak isterseniz size şahsen sunabileceğim bir bütçe maalesef yok. ancak bildiğim kadarıyla okx'in kayıt olanlara bazı sürprizleri oluyor. Olur mu olmaz mı bilmeden sadece bana destek olmak için kayıt olmanız mümkün müdür?
https://www.okx.com/join?channelId=ACE524471
OKX dünya üzerinde ilk 10'a giren kripto para borsalarından biri. güvenilirlik konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Gerçekten buna ihtiyacım var. Maddi olarak bir fayda şahsen sağlayamam ama isteyenlere sosyal medya içerik üretimi yaparak destek sunabilirim. Çünkü ana branşım bu :) elimden gelen ödül de bu olabilir...
üyelik yapılırken mail ile bağlana basmadan manuel bir şekilde mail adresi girişi yapılmalı. telefon ve mail onayından sonra profil sayfasından bir fotoğrafın benimle paylaşılması kafi bana. uygulama indirme vs hiçbir şeye ihtiyacım yok. üyeliğin olduğunu paylaşmam yetiyor.
bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok çok çok mutlu olurum... doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.
-
"Şahsen kendime hiçbir kazancı olmayan hizmet verdiğim firmaya kendi rüştümü ispat etmem için."
Neden böyle bir zahmete giriyorsunuz? Ne gerek var.
-
Rüştümü ispat ettiğimde farklı alanlarda kendime iş çıkacağı için.
-
Ben her ay 30 kişiye(kişi başı on dolar ödeyerek) hesap açtırıyorum binance dan ben bile para ödediğim halde açacak insan bulmakta zorlanıyorum sizin ki daha zor çünkü en azından ben karşılığını alıyorum sizde o da yok.
-
Buna da bakayım bi derseniz;
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Etkinliğin Başlangıcı: 17.06.2024 (17 Haziran 2024) 17:00 TSİ
Etkinliğin Bitişi: 17.07.2024 (17 Temmuz 2024) 23:59 TSİ
Kazanan Sayısı: Sınırsız
Ödüllerin Dağıtılma Başlangıcı: 24.07.2024 (24 Temmuz 2024)
Ödüller: Sınırsız. Ödül Seviyeleri aşağıda görüldüğü gibidir:
Görev: Arkadaşının referans linki ile WhiteBIT TR’ye ilk kez kaydolup kimlik doğrulamasını (KYC) geç ve 6 USDT kazan
Referans Ödüllü Kayıt Linki:whitebit-tr.comWhiteBIT kripto borsasına kaydolhttps://whitebit-tr.com/auth/register?referral=f337536b-07b0-47df-8c8f-95fe718c5763
Referans Kodu:
f337536b-07b0-47df-8c8f-95fe718c5763
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 18 Haziran 2024; 8:15:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_D4kea2HJ3R blum ref linki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖNEMLİ BİLGİLER
NEAR 3 adet olacak şekilde cüzdanınıza gönderin çünkü seviye 2 ye çıkıyorsunuz ve istediğiniz zaman harvest yapabiliyorsunuz. Ayrıca 3 seviye görevler vs gelecek oyuna onlarada katılma hakkınız olacak.
Harvest sürekli yapmak demek kazımlarda kontrat bulma şansınızın artması demek, kontratlar size kazıcı yani madenci eleman veriyor. Ne kadar çok kazıcı o kadar hızlı moon coin toplamak demek.
Deponuzu bir an önce geliştirin. Sebebi şu gece yatarken 2 saatlik depolama alanınız olduğundan kayıp giden zaman olacak demek, bir an önce yükseltirseniz gece toplama sorununu çözmüş olursunuz. Ayrıca deponuzu geliştirdikçe kontrat bulma şans oranı artıyor.
Kısa zaman içinde NFT ler çıkacak bunları düşük fiyattan alın bence, ileride NFT bonusları gelecek.
Referans paylaşımı yapmayı unutmayın, referans ile gelecek üyelerden onların kazımlarından %20 moon coin kazanıyorsunuz ayrıca 1 adet kazıcı kontratı geliyor.
Edit: Yeni Bilgi!
Lab seviyeniz düşük kaldı tinkerlarınız 10/10 oldu diyelim ve kontrat açtınız, eğer mevcut tinkerlardan(yani kazıcı) daha yüksek seviyelesi gelirse onu çalıştırıp düşük kalanı yedeğe atıyor. O yüzden ilk depo genişletmesini yapmak daha mantıklı çünkü nadir kontrat düşürme şansı sağlıyor.
Herkese bol şans.
Edit: Yeni gelen seviye 3 oyuncu profili ve avantajları için 5 adet near coini stake etmeniz lazım. seviye 3 olduğunuzda artık daha yüksek şansta expert level contractlar düşmeye başlayacak ve kazım gücünüz artacak.
Ayrıca near ile az biraz gear coin almanız ileride çıkacak olan relicleri (oyun için kazım gücü arttırmak için kullanılacak) daha uygun fiyata almanızı sağlayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir302 -- 1 Temmuz 2024; 11:8:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X