Şimdi Ara

Referansla airdrop kaydı (5 TL Kazanın)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitcoin piyasasındaki alt coinlerden biri airdropuna referansımla kayıt olacak telefon numaralarına ihtiyacım var "herhangi bir ücret olmadan" onay kodunu sisteme girmemiz gerekiyor. Elimizde yeterli Türk hat kalmadığı için elinizdeki hatları "5 TL" ye tek seferlik kullanmak istiyorum.

siz telefon numarası söyleyeceksiniz ben referansımla kaydınız için telefon numarasını giricem size bir onay kodu gelicek 1 dk içinde onu bana bildirmeniz yeterli ,sizin adınızı bir hesap açmış olucam ,bir şifre belirliycem eğer isterseniz coin kazanmaya devam etmek için şifreyi size vericem ,ilk kayıtta 20 tane alıcaksınız bende size ekstra 5 tl ödeme yapıcam ,ayrıca sisteme hergün girerek bir ay sonra borsaya atıp satabileceğiniz coin kazanmaya devam edeceksiniz

Herhangi bir masrafı öncesi veya sonrası olacak mı ? : Hayır , bu servis tamamen ücretsiz sadece telefonunuza onay kodu gelecek ve onu girip kayıt olacaksınız başka hiç bir bilgi yok kredi kartı yok ödeme alma verme yok

Numaranız kesinlikle herhangi biriyle paylaşılmayacak yada kayıt edilmeyecektir , zaten onay kodunu aldıktan sonra bir daha o numara ile işimiz kalmıyor.

Ö.M ile iletişime geçebilirsiniz. Whatsapp - skype üzerinden 5 dakikada işimiz biter. vakıf en para yapı kredi üzerinden anında eft havale yapılır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.