Şimdi Ara

reflüden kurtulmayı başaran oldu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
43.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var reflü, lansor kullandım ben de rennieler falan geçici rahatlama sağlıyor, yediklerine dikkat et tabi en önemlisi stresten uzak dur stres oldugu an mide gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ballı kudret narı macunu her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alın onun yanında güvenilir yerlerden propolis damla dan yarım bardak ılık suya kilonuzun 3 te 1 kadar damlatın örnek olarak ben 9-10 damla atıyorum bu şekilde her sabah düzenli olarak kullanırsanız etkisini hergün görürsünüz 3 aya kadar da normal hayatınızı yaşarsınız 6 ay sonra ise kullanmayı bıraksanız bile artık reflü aklınıza gelmez. Ben kurtuldum çok şükür.ama 1 senedir propolisi kullanmaya devam ediyorum çünkü her derde deva..

• bana bir arkadaş önerdi, bir süre uyguladım, biraz faydası da oldu ama kalkar kalkmaz zifir gibi bir kahve ve 2-3 sigara içme alışkanlığımı birakamadigimdan mıdır, etki uzun sureli olmadı. yöntem şu: sabah aç karnına bir çorba kaşığı sade tahin yutuyorsun.

bunun dışında özofix diye bir ameliyat var ama biraz tuzlu. ama ameliyatı yapan adam çok iddialı.

bunların dışında kilo vermenin de yararlı olacağını bir gastroenterolog söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klonidin -- 25 Ocak 2016; 8:37:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.