Şimdi Ara

Refund olayı bitti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Westte az önce bi rp champ alışverişini refundlayacaktım da refund diye bi seçenek bile yok. Sorun bende mi yoksa refund yine mi rafa kalktı?

• Niye iki konu açıyorsun ki ?
  • Forumdan epey uzak kalınca oluyor bu tür hatalar. Afedersiniz düzeltmeye de çalıştım fakat artık konu da silinmiyor. Her neyse konuyla ilgili bilgisi olan birileri cevap yazarsa sevinirim.
  • Refund olayı bitmedi bug sorunları yüzünden bir süreliğine rafa kaldırıldı. örnek olarak; refund edilen bir champ'ın hala hesapta duruyor olması rp ya da ip nin iadesi gibi..
  • Teşekkürler verdiğin cevap için. Zaman aralığı ne olacak bir bilgin var mı? Sonraki patchte açarlar mı tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

Teşekkürler verdiğin cevap için. Zaman aralığı ne olacak bir bilgin var mı? Sonraki patchte açarlar mı tekrar?

Rica ederim malesef bir bilgim yok muhtemelen en kısa zamanda hallederler gerçi şu sıralar yeni champ zed le uğraşıyorlar ya bakalım..
  • ben benim pantheonu refund ettim ertesi gün bi baktım charda,yine iade edecektim ticket attım işte unfortuntly falan filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.