Şimdi Ara

Regal Ecojet 1229 T Alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benim eski bosch da öyleydi 3 rulman 2 motor 1 amentisör 3 5 tanede körük degisimi oldu amentisör patlaken cama tak tak tak vururdu 16 yıl gittiydi
  • Quad HD kullanıcısına yanıt
    Aynen. Yanlış anlamayın ama pm den devam edelim isterseniz. Konu sohbet tarzında olduğu için konu kirlenmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl oldu benimde başta tereddütlerim vardı. 999 TL ye aldım 5 yıl garanti ile vestelden . Şuana kadar tık demedi.Yeni banyoda aspiratör var paslanma vs olmadı .Motor sesi rahatsız ediyordu yalıtım yaparak sorunu çözdüm. Yikamasına diyecek yok zaten çift su jeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 15 Kasım 2015; 18:59:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan makineye o kadar para fazla

• hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Hort için özür dilerim ama 6 yıl sonra makinenin durumunu paylaşmak istedim.
    Problemler
    1- her sıkmaya dengesiz giriyor istisnasız her sıkmadan yürüyor zor tutuyorum
    2- deterjan gözünün olduğu taraftan ayağının ordan Su alırken Su geliyor yerler ıslanıyor sebebini bilmiyorum Ekleme; servis deterjan kutusunda çatlak tespit etti su ordan geliyormuş tamir edilecek.
    3- uzun süre çalışmazsa (1 hafta kadar ) kayış sesi yapıyor ilk çalışma anında 3-5 dk civarı
    4- alt kısmı hep paslandı makinenin çalışmasına sıkıntı oluşturmasa da görüntüsü hoş değil.
    6 yıl sonra durumu bu şekilde bakalım gelecekte ne olacak yine paylaşım yapacağım.
    Edit: Gelişmeleri ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 1 Aralık 2021; 23:35:15 >
  • Hocam ekte gösterdiğim gibi ayarlarınız dm almanıza izin vermeyecek şekilde ayarlanmış.
     Regal Ecojet 1229 T Alındı

• video 1

video 2

video 3

Bahsettiğim problemlerin videoları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 4 Nisan 2022; 5:13:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.