Şimdi Ara

REGION DEĞİŞTİRME SORUNSALI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayerX

1600 se değiştir UK aç

Bu arada bu South Africa muhabbeti nedir,bilmediğimiz bir cazip yönü mü var ?

South Africa live a ilk eklendiğinde oraya geçenlere 1600msp veriyordu.
  • onu hesabı açarken düşüncektin ne akla hizmet afrika hesabı açtın sorunsalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

1600 se değiştir UK aç

Msp bile almadım ben , direk ilk live hesabı açarken south africa seçtim .. Bilmiyordum ki bişeyleri etkilediğini .

Araştırınca öğrendim acı gerçekleri

• quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

1600 se değiştir UK aç

Msp bile almadım ben , direk ilk live hesabı açarken south africa seçtim .. Bilmiyordum ki bişeyleri etkilediğini .

Araştırınca öğrendim acı gerçekleri

yazık olmuş

• Yaw sikinti yapma 1600 yaparsin gene..mesela avatari oyna ordan 1000 ach alirsin sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Yaw sikinti yapma 1600 yaparsin gene..mesela avatari oyna ordan 1000 ach alirsin sadece :)

Mayısta bitiyo dostum gold , sonra kesin değiştiriyorum .. Bu seferde US mi UK mi muhabbeti başlar
  • Xbox bu konuda gene iyi. En azından gamertag'inizi değiştirebiliyorsunuz. PSN'de ise ne gamertag değiştiriliyor ne de bölge.

Hadi bu nesil neyse de yeni konsollar çıktığında bari bir kereliğine de olsa bölge değiştirmeye izin versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Xbox bu konuda gene iyi. En azından gamertag'inizi değiştirebiliyorsunuz. PSN'de ise ne gamertag değiştiriliyor ne de bölge.

Hadi bu nesil neyse de yeni konsollar çıktığında bari bir kereliğine de olsa bölge değiştirmeye izin versinler.

Microsoft para kazanabılecegını dusundugu bır yer gorurse boslamaz merak etme. 800MSP verdıgın surece ıstedıgın gıbı degıstır GT'yı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para ile de olsa değiştiriyoruz neticede. PSN'de o da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Xbox bu konuda gene iyi. En azından gamertag'inizi değiştirebiliyorsunuz. PSN'de ise ne gamertag değiştiriliyor ne de bölge.

Microsoft para kazanabılecegını dusundugu bır yer gorurse boslamaz merak etme. 800MSP verdıgın surece ıstedıgın gıbı degıstır GT'yı.

Microsoft para kazanmayı biliyo , adamın ciğerini söker valla bill gates

• Arkadaşlar hala geçerlimi bu olay :D
    South africa açsam 1600 puan verir mi ?

Birde o hesaptan çekeceğim oyunu diğer orjinal hesapla oynayabilir miyim ?
  • Vermez geçti bor'un pazarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar hala geçerlimi bu olay :D
    South africa açsam 1600 puan verir mi ?

Birde o hesaptan çekeceğim oyunu diğer orjinal hesapla oynayabilir miyim ?

1600 puan versede geçme aman ha ... dönülmez bi yol bu
  • benim 6-7 ay kaldı gold bitmesine, UK hesabım var ancak US daha uygun geldi gözüme. Ne yapsam bilemedim. Puanlarım önemli değil ama biraz microsoft poin'im yarı yıldan fazla gold üyeliğim ve 3-4 tane live dan aldığım oyunla birkaç tane dlc var. Malum bu kadar şeyi çöpe atamam ama UK hesabım varken US hesap açsam, free kullanıp pay-pal hesabımdan oyun alsam us deki hesabımda kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxic Umix

benim 6-7 ay kaldı gold bitmesine, UK hesabım var ancak US daha uygun geldi gözüme. Ne yapsam bilemedim. Puanlarım önemli değil ama biraz microsoft poin'im yarı yıldan fazla gold üyeliğim ve 3-4 tane live dan aldığım oyunla birkaç tane dlc var. Malum bu kadar şeyi çöpe atamam ama UK hesabım varken US hesap açsam, free kullanıp pay-pal hesabımdan oyun alsam us deki hesabımda kullanabilir miyim?

Aldığın içerikler aynı konsol üzerinden olduğu sürece çöpe gitmiyor rahat ol.Şuan ki aldığın içerikleri başka hesapta kullanabilirsin , sadece gold ve ms puanlarını kullanamazsın o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: Toxic Umix

benim 6-7 ay kaldı gold bitmesine, UK hesabım var ancak US daha uygun geldi gözüme. Ne yapsam bilemedim. Puanlarım önemli değil ama biraz microsoft poin'im yarı yıldan fazla gold üyeliğim ve 3-4 tane live dan aldığım oyunla birkaç tane dlc var. Malum bu kadar şeyi çöpe atamam ama UK hesabım varken US hesap açsam, free kullanıp pay-pal hesabımdan oyun alsam us deki hesabımda kullanabilir miyim?

Aldığın içerikler aynı konsol üzerinden olduğu sürece çöpe gitmiyor rahat ol.Şuan ki aldığın içerikleri başka hesapta kullanabilirsin , sadece gold ve ms puanlarını kullanamazsın o kadar.

Gold olmayan başka bir hesabım daha var ve onlardan giriyorum zaten :). Peki aynı konsol üzerinden US hesabı açabilir miyim yanı hem US hem UK hesabım olabilir mi? Ve Uk deki pay pal bilgilerimi -adres değiştirerek- US açtığım hesaptan oyun alabilir miyim? :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.