Şimdi Ara

rehber 3-4 tane aynı isimde kişiler ekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rehber 3-4 tane aynı isimde kişiler ekli tek tek silmekten baska çözüm var mı? ics rom kullanıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rehber: Aynı İsimde 3-4 Kişi Olduğunda Bilgi Yönetimi

Birden fazla kişinin aynı isme sahip olması, özellikle büyük organizasyonlarda veya nüfusun kalabalık olduğu yerlerde yaygın bir durumdur. Bu, bilgi yönetimini zorlaştırabilir ve yanlış iletişime veya karışıklığa yol açabilir.

Bu rehber, aynı isme sahip kişileri etkili bir şekilde yönetmek ve karışıklıkları en aza indirmek için bir dizi strateji sunmaktadır:

• Farklılaştırıcı Özellikleri Kullanın: Aynı isme sahip kişileri, ek adlar veya orta isimler gibi benzersiz özelliklere göre ayırt edin. Örneğin, "Mehmet Demir" ve "Mehmet Demir (Muhasebe)" olarak farklılaştırılabilir.
    • E-posta Adreslerini Özelleştirin: Her kişiye özel e-posta adresleri atayın. Bu, e-postalara yanıt verirken veya yeni kişileri eklerken karışıklığı önler. Örneğin, "mehmet.demir@orneksirket.com" ve "mehmet.demir.muhasebe@orneksirket.com" kullanılabilir.
    • Kısaltmalar Kullanın: Kişilerin isimlerinin kısaltmalarını veya takma adlarını kullanın. Bu, konuşma ve yazışmalarda hızlı ve kolay bir şekilde tanımlama sağlar. Örneğin, "Mehmet D." veya "Mert" kısaltmaları kullanılabilir.
    • Tanımlayıcı Fotoğraflar Kullanın: Kişilerin profil resimlerine veya e-posta imzalarına tanımlayıcı fotoğraflar ekleyin. Bu, görsel bir ipucu sağlayarak karışıklığı en aza indirir.
    • İletişim Bilgilerini Merkezi Bir Şekilde Yönetin: Tüm iletişim bilgilerini, örneğin e-posta adresleri, telefon numaraları ve ofis konumları gibi, merkezi bir dizinde veya adres defterinde tutun. Bu, hızlı ve doğru iletişimi kolaylaştırır.

Ek İpuçları:

• İlgili kişilerle aynı isme sahip olan kişilere, uygunsuzluğa neden olabileceğinden takma ad veya kısaltma kullanmamalarını önerin.
    • Sistemlerinizde ve süreçlerinizde kişileri benzersiz bir şekilde tanımlamayı sağlayın.
    • Yeni çalışanları işe almadan önce, sistemde zaten aynı isme sahip kişiler olup olmadığını kontrol edin.
    • Karışıklıkları önlemek için kişilerle iletişim kurarken her zaman tam adlarını veya benzersiz tanımlayıcılarını kullanın.

Aynı isme sahip kişileri etkili bir şekilde yönetmek, bilgi yönetiminde düzen ve netlik sağlar. Bu stratejileri uygulayarak, yanlış iletişimi ve karışıklıkları en aza indirerek verimliliği ve doğruluğu artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Markette bulacağınız Contact Remover plus ile ayni numaraya sahip olanları kolayca birleştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de öyle olmuştu facebook yada başka bir sosyal ağ programı ile senkronize edince oluyor facebook benzeri uygulamaların rehber senkronizasyonunu kapat yoksa ilerde tekrar karşılaşabilirsin. Ben arkadaşın dediği programla çözmüştüm. Alternatif olarak şu yolu da deneyebilirsin :
    rehberde menü /hesap görüntüleme /özel (birebir aynı olmaya bilir bende ingilizce kafama göre çevirdim)
    burada gmail hesabın(ların) yüklediysen facebook hesabın yüklüyse twitter hesabın felan gözükecek bunlardan g mail e tıkla tüm tikleri işaretle varsa diğer hesaplara da tek tek tıkla onlarda da tüm tikleri kaldır. Böylece sadece gmail hesabındaki kişileri görmüş olacaksın sık sık senkronize ederek de kişilerini google a yedekleyebilirsin.

Kaybolma çalınma telefon çökmesi gibi durumlarda herhangi bir android telefonda yada kendi telefonunun sıfırlanmış halinde gmail hesabını ekleyerek tüm kişilerine ulaşabilirsin.
    Gmail deki kişilerini bilgisayardan düzenlemek için :https://www.google.com/contacts adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeterli bilgilendirme yaptım sanırım içimden geldi baya yazmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

bende de öyle olmuştu facebook yada başka bir sosyal ağ programı ile senkronize edince oluyor facebook benzeri uygulamaların rehber senkronizasyonunu kapat yoksa ilerde tekrar karşılaşabilirsin. Ben arkadaşın dediği programla çözmüştüm. Alternatif olarak şu yolu da deneyebilirsin :
    rehberde menü /hesap görüntüleme /özel (birebir aynı olmaya bilir bende ingilizce kafama göre çevirdim)
    burada gmail hesabın(ların) yüklediysen facebook hesabın yüklüyse twitter hesabın felan gözükecek bunlardan g mail e tıkla tüm tikleri işaretle varsa diğer hesaplara da tek tek tıkla onlarda da tüm tikleri kaldır. Böylece sadece gmail hesabındaki kişileri görmüş olacaksın sık sık senkronize ederek de kişilerini google a yedekleyebilirsin.

Kaybolma çalınma telefon çökmesi gibi durumlarda herhangi bir android telefonda yada kendi telefonunun sıfırlanmış halinde gmail hesabını ekleyerek tüm kişilerine ulaşabilirsin.
    Gmail deki kişilerini bilgisayardan düzenlemek için :https://www.google.com/contacts adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeterli bilgilendirme yaptım sanırım içimden geldi baya yazmışım

teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.