Şimdi Ara

REHBER HOCAM:HERKES YANILIYOR TIP SIRALAMASI 15K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardesim ben ne dedim yukarıda xD tıp fakültesi kontenjanları gecen seneye göre arttı mı azaldı mı bilmiyorum arastırmadım tek bildiğim kkü tıp 6 arttı diğerlerine de bakmak lazım mesela 2015te elit universiteler tıp kon dusurdu fakat o sene yeni uniler acıldıgından üst sıralrın yeri değişti altlarda denge korundu diyecegim su gecen sene 10k yer varsa totalde bu sene de 10k varsa yine aynı yerde biter tıplar ama oynama tabi olur mesela kkü 12500 yerine 12000 alabilir ama son hemen hemen aynıolur
  • Bu sene devlette 1082 vakıfta 200 civarı artış var.Girip gözünüz ve beyniniz varsa teker teker sayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    1k cok fazla değil mi kanka baya değişir sıralamalar o zaman
  • josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    Hocam işin içinde gülhane olsun uşak olsun yeni açılan 5 6 tıp var .Onlar zaten kafadan 600 kadar yapıyor.7 8 k ya kadar kontenjan artışları +10 -10 diyen gidiyor ama altlara inildikçe nerdeyse her devlet 10 20 birşey artırmış.Sırf son 3 senedeki tıp artışını inceledim.Etkisini hesapladım bence bu sene mf3 e çok etkisi olacak ek kontenjanların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Hocam işin içinde gülhane olsun uşak olsun yeni açılan 5 6 tıp var .Onlar zaten kafadan 600 kadar yapıyor.7 8 k ya kadar kontenjan artışları +10 -10 diyen gidiyor ama altlara inildikçe nerdeyse her devlet 10 20 birşey artırmış.Sırf son 3 senedeki tıp artışını inceledim.Etkisini hesapladım bence bu sene mf3 e çok etkisi olacak ek kontenjanların.

tek tek saydım kardeş en ufak ayrıntısına kadar karsa kontenjanları ekledim 17532 oldu ama adamlar yok artmaz yok azalır diyor 17532 de olması beklenen en yüksek sıra 17800 de olabilir tercihlere bağlı yanlışsam düzelt
  • ortada kontenjan artışı olmasa gerilemez deyin valla sesimi çıkarmam ama bu kontenjanlar havaya gitmeyecek ya geriletecek sondaki tıpları büyük ölcüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 27 Temmuz 2017; 19:3:48 >
  • IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Ben tıp yazmadım ama bende öyle düşünüyorum.Hatta ücretli yüzde 25 burslu vakıflardaki tıp kontenjan artışlarını eklemedim.Çünkü oralar zaten altta.Bana göre son tıp geçen seneye göre 1000 sıra düşecek.

Haklisin

• %50 bursluları bile eklemedim istanbuldaki yani illa en az 1000 gerileyecek bence
  • 1 haftadır belki 20 kere o kontenjanları toplamışımdır bi hata yapmış olabilirim diye hâlâ değişmeyecek diyenler olunca çıldırıyorum
  • xxxtıpdişxxx71 X kullanıcısına yanıt
    Değilim ben sana haklı olduğumu ispat etmeye çalışmıyorum.Bu benim fikrim oda belki de senin fikrin sen ilerleyeceğini düşünüyorsun kim bilir belki ilerler.

Ancak ben tıptaki bu kontenjan artışı ile 1000 kadar sıralama düşeceğini öngörüyorum.Bu benim fikrim belki de hiç düşmez.

• her sene artan kontenjanlar neden bu sene artmıyor kanıt gösterin kapatılan üniversite mi var ?
    Ciddi olacak dedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.