Şimdi Ara

✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son versiyonda düzelttimi ne zaten olması gereken gavernor bence conservative olmalı.diğerleri illaki biryerde patlıyor.cok fazla kurcalanmış kernel şişiyor.telefonu hiç kapatmayın günlerce ve test edin bakalım.voltajlarla oynama,cekirdek kapama,hız aşırtma hepsi boş.ne kadar ekmek o kadar köfte..ferrari alacan yakıtından şikayet edecen.Reno gibi yaksın ama ferrari gibi gitsin olurmu ? hızı düşürün çok ısınmasın vede gündelik işleri aksatmasın yeter.Fantazi olsun diye birde cebinizde pil taşıyın olsun bitsin.

Ferari almışım zevk benim yavaş gidiyorum sizene derseniz eyvallah !!!

• x-testers X kullanıcısına yanıt
    yanlız bende 4 cekirdek aktif degil teke düşürdüm hem ısı hem tasarruf sağlıyor gibi gerçi daha iyi birseyler çıkabilir.dikkat edersen en yüksek hız 1574.gerçi netini denemedim takılıyormu diye onuda test ederiz gün bol zaman bol.ama % 100 parlaklıkla ısı yine makul dereceydi.bence o parlaklıkla 4 saat cok iyi.gerçi batarya farkıda olabilir.Deji mucize batarya testindeydim aslında bu ayarlarıda arada çıkardım. :-)su an başka ayarlar deniyorum.belki birzaman farklı alternatifler çıkar..

bu arada işlemciyi teke düşürsem bile hızlı tepki verdiği için lag denk gelmedi belki rom farklı o yüzdende olabilir.Zaten .5 de benim animasyon geçişleri.fakat .2,5 da calısıyor fulmicte o hız yok.Nova stokcular ve bir tim daha var yanında.evet acılış animastonu ilginç ve degişik hemen degişiyorum :-) birkaç mod ekleme yaptım kafama göre kullnıyorum.alternatif mod cok.adamlar fecı calısıyor.hergün yeni bir gorsel mod vs cıakrıyor nerdeyse takip ediyorum hergün.

✪✪✪ REHBER: LG G3'Ü ZİRVEDE BIRAKMAK ✪✪✪

bunların hepsi mod..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance1979 -- 29 Şubat 2016; 23:08:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

quote:

Orijinalden alıntı: ebb47

Hersey icin cok tesekkurler eliniz eemeginze saglik ama ben yaptim dediginiz gibi uygulama dondurduktan sonda durtu takvip deposu diye hata aldim cozdukten sonrada takvim deposunu. Sonra telefon kafayi yedi restart atti falan ama acilinca sace bildirim kismi ve sd kartin takildigi yazip kitleniyordu ekran.
    Bende wipelari yaptim ve sanirim wipe yaparken adv. Gelmeden sürükledim alt kismi hard reset atti verileri gitti yeni kurmusken. Simdi yeniden kurdum(uygulamalar silinmis pcden attigim telefon hafizasi değil) ama bi baktim arama rehber ve dosya yoneticisi eksik acaba bir sekilde birisinin yuklemesi mumkunmu bir siteye bende zip olarak flashlasam cok guzel olur

Birde isin soyle bir ilginc yanini fark ettim titanium backup ile dosya yoneticisi olmasada telefom rehber gozukuyor ama ana menude yok

Hocam ben hic uygulama dondurmadan bahsetmedim. Orasi apayri bir derya deniz.

Sadece advanced wipe dan system ve sd card haric tum tikleri isaretlenmesi soyledim. Valla zip olusturma hakkinda pek bilgim yok hocam bilen arkadaslar varsa yardimci olacaktir

Hocam kuruyoken sd carddan kastiniz ext sd mi anlamadim ama sorun kurduktan sonra inter.storageyide secmemmis. Romu ve kerneli kurduktan sonra data cache ve dalvik cachi isaretledim belki tam temiz olmadi ama yapacak bisey yok napalim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar kerneli bu sekilde ayarladim vataryayi kalibrede ettim ama gece 5 6 saatte 100den 96 95 e inmis varmidir bunu duzeltme yontemi acaba

• ebb47 E kullanıcısına yanıt
    bu performansa göre iyi..3g ve wifi kapalı olsun facebook proğramını uyut mesala dene.
  • Hocam dedikleriniz aynen yapiliyken gitti sync wifi kapali 2g de face uyutulu. Suan orj kernel ayari ile kullaniyorm ama yine bosta yiyor bi oneriniz varmi acaba wipe falan gibi

• Merhaba bu kaynak ile telefon ozellikle N&N 2.0 rom da muthis bir performansa ulasti. G3 de genel bir sıkıntı stock romlarda gecerli bir sorun son uygulamalar arasinda gecis yaparken ornek vermek gerekirse google dan bir sayfa actik orta tusa basip ciktik ve facebook actik tekrar arka plandaki diger acik uygulama google actiginda o anki sayfayi bastan yukleyip acmasi kaldigin yerden devam etmemesi gibi bir sorun var bu sorun cloudy 2.5 ve aosp romlarda yok bu sorun ekstra soylemek gerekirse samsung telefonlarda ve iphone da yok. Konu hakkinda bilginiz varmidir tesekkurler.

• ebb47 E kullanıcısına yanıt
    aslında degerler gayet iyi cok degil bu kernelin 4 cekirdeği aktif durumda ekrana dokununca uyku durumunda tek cekirdeğe kadar düşüyor güya ama kernel adiutordan frekans aralıklarına bakmak lazım.hatta daha cok hangi frekanslarda gece kullnılmış incelemek lazım. illaki diğer kernellere göre daha cok harcar.olmadı çekirdekleri kapatabiliyorsunuz.

kernel adiutor işlemci hotplug bölümünden minimum işlemci aktifliğini 1 yapın
    gece yatarken deneyin.yada aynı programdan profil ayarları oluşturabiliyorsunuz vede kaydedebilirsiniz..gündüz farklı gece farklı profili uygulayın.gün içinde kullnımdan dolayı diğer kernellere göre farklı olabilir 4 cekirdek aktif oldugu için.

ne kadar performans o kadar batarya harcar.bunun düz mantığı budur.cekirdekten kısarsanız performans alamazsınız mesala internette surf yaparken.özellikle lg de crome kullanın stok tarayıcı kanımca berbat.samsunglarda tam tersiydi.

kurcalayıp kendi profil ayarınızı kendinize göre bulabilirsiniz.telefonda internet kullanmıyorsanız çekirdekleri kapatmanız daha mantıklı olur fakat elimizdek telefon akıllı telefon boğazına kadar sıkacaksak anlamı olmuyor ama

• Hocam bana batarya süresini uzatacak ayarları romlaru işlemleri söyler misin oyun oynamam sosyal medya WhatsApp falan var sadece

• konuda mesajım olsun bakıcam
  • selamlar.
    fulmics 4.0/4.1 öneriyor musunuz şuan? yoksa 3.5 ten devam edelim mi?
  • Çok bilgilendirici bir rehber hazırlamışsınız, çok beğendim teşekkürler.

• Hocam peki 6.0 polonya sürümünü denediniz mi batarya performansı hakkında düşünceleriniz nedir önerir misiniz ?
  • Arkadaşlar bu kerneli fulmics 5.0 da kullanan var mı veya o roma göre batarya ve performans sağlayak bi kernel ?
  • Bu arkadaşın paylaştığı solid Kernel ayarlarını fulmics 5.0 uygulasak etkili olur mu yani sorun çıkarır mı kursam?

• Gri ile işarelediklerimden hangisini indirmem gerek? OTA İçin. Birde neden Wipe'da system'i işaretlemiyoruz? CM13'den geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkant Ayhan Karabudak -- 1 Mayıs 2016; 16:15:12 >

• arkadaşlar bu kerneli fulmics 5.0 da kullanan var mı veya o roma göre batarya ve performans sağlayak bi kernel ?
  • hocam flashlamalrdan sonra sürekli twrp menüye dönüyor telefon..sistem başlamıyor neden olabilir nrde hata yaptım
  • x-testers X kullanıcısına yanıt
    Kardes ben performans degilde ekrandan sikayetciyim. Gm anderoid one 4g nin ekran bile daha canli parlak ve beyaz su an benim g3 e gore. Tel g3 32gb 502k. Hic garantiye gitmedi 6 aylik falan. Bu ekrani yapmak icin illa kernel mi lazim birde garanti bozmadan bir yol yokmu ?

• 6.0 tabanlı romlarda fulmics olur stock olur deneyen oldumu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.