Şimdi Ara

Rehber Matematik 65 günde Ayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu izleyip 345 çözsem 65 günde 15-20 nete çıkabilir miyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oha yorumalara bak siz şaka misiniz arkadaslar tus degil bu yks 2 senelik matematigi 6.5 ayda niye halledemesin ne kadar buyutuyorsunuz sinavi gozunuzde. Sene sonunda 30 33 e bile çıkarsın geometri ile
    345 gayet guzel bir kaynak tyt sini bitirdim ve 25 30 bandindayim geometrim saglam olmadığı icin boyle
    Sira ayt de cozuyorum karekokle ve cok iyi ogretiyor hakkiyla ogren tum konulari sene sonunda 30 u geciceksin eminim neymis 2 sene calisan 15 20 net. Yapamiyormus yeme bunları
  • şu anda tamamen sıfırsanız belki ama küçük de olsa temeliniz varsa bence 15 civarına çıkarsınız (345i hakkıyla çözmeniz koşuluyla tabii)
  • Ayt de 3 tane kaynağı tamamen bitiren 20 nin üstüne çıkabilirmi sizce? hadi kaynakları da söyliyeyim üçdörtbeş-bilgisarmal-AcilAyt

• Neden ?

• Önünüzde 6 ay var hocam, temeliniz yoksa eğer konuları detaylı bir şekilde öğrenerek ilerlemenizi tavsiye ederim.Bu videoları da bitirdikten sonra tekrar niyetine izlersiniz.
  • 2 ayda bitirecegine 3-4 aya fasiküllerle beraber goturun sonra SB + deneme yapmak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha yorumalara bak siz şaka misiniz arkadaslar tus degil bu yks 2 senelik matematigi 6.5 ayda niye halledemesin ne kadar buyutuyorsunuz sinavi gozunuzde. Sene sonunda 30 33 e bile çıkarsın geometri ile
    345 gayet guzel bir kaynak tyt sini bitirdim ve 25 30 bandindayim geometrim saglam olmadığı icin boyle
    Sira ayt de cozuyorum karekokle ve cok iyi ogretiyor hakkiyla ogren tum konulari sene sonunda 30 u geciceksin eminim neymis 2 sene calisan 15 20 net. Yapamiyormus yeme bunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geometride çalışırsan çıkarsın.
  • TheHighMan T kullanıcısına yanıt
    Şu haliyle 345 i çözemez
    Tyt kitabı kolay orta olabilir ama ayt kitabı öyle değil
    Ben kaftan polinom bitirdim. 345 ten çözmeye kalktım bayaa zor soruları var

Rehber Matematik 65 günde Ayt

• Hocam bu ne böyle boyama kitabı gibi

• Hocam polinom kısmı biraz fazla zorlama gibiydi. 2.derece denklemler, eşitsizlik ve parabolü çözüyorum ; polinom kadar kasıntı değiller. Bu arada 11. soru fenaydı
  • Ne zaman böyle konuşsam hep böyle oluyor, yıldım artık. Parabolün son testi de zormuş arkadaşlar, bunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Hocam bu ne böyle boyama kitabı gibi
    Ben böyle çalışmayı seviyorum. Ayrıca o soruları tekrar ediyorum. Çözümünü öğrendim diye geçmiyorum hemen bir süre sonra unutuluyor çünkü.

• Ben parabole kadar geldim yani kasıntı sorular var.

• Evet var hocam, fakat polinom kısmına - özellikle son teste- diğer konulara göre daha fazla koymuş gibiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.