Şimdi Ara

REHBER: Raspberry Pi 3 ile Müzik Dinleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
17
Favori
20.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hah tamam bir orda sistemin eksikti harcarsın bir araba parasıda ona rahatlarsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allo kali,boss denediniz mi?

• resimdeki pcm 5102 çipli modülü deneyen var mı?

REHBER: Raspberry Pi 3 ile Müzik Dinleme
  • pi2 ile maalesef nasıl takmam gerektiğini bulamadım anladığım kararıyla almış olduğum dac sadece pi3 uyumlu. Satıcının linkinde pi b+ ile uyumlu olduğu yazıyordu. Sanırım pi3 almam gerekiyor.
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    Raspberry pi 2b ve pi 3 birebir ayni board, o yuzden baglantilar da aynidir.

Aldığınız dacin linkine baktim ve uygun olmasi gerekiyor.

• Akşam resimlerini yüklerim benmi anlamadım olayı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • Evet hatamı buldum bendeki maalesef Raspberry Pi Model B model B+ olan değilmiş. Buna yapabileceğimiz birşey var mı yoksa yenisini mi alayım ?
    Ya pi ya da dac degisecek.

Sizdeki 26 pin gpio board raspberry pi, o yüzden olmaz.

Aldiginiz dac 40 pin board ile calisir.

Yeni modellerden bir tane raspberry almak herhalde en kolay çözüm gibi görünüyor.

• Teşekkürler cevap için.
    https://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Breeze-Audio-ES9018K2M-ES9018-I2S-Input-Decoding-Board-Mill-Plate-DAC-Supports-IIS-32bit/32749111938.html?spm=2114.13010208.99999999.264.Byj9eT
    Linkte bulunan dacı alıp amfi ipad arasında kullanabilmem için güç kaynağından başka birşeye ihtiyacım olur mu ?
    Bu dac nasıl kullanilir bilmiyorum.

Raapberry icin degil galiba, dikkat edin.

Bilenler de cevap yazsin ki emin olun.

• istanbul da bulabilen varmidir urunu acaba raspberry pi3 + dac seklinde tesekkurler
  • Samm.com.tr Allo- Boss Dac şu anda stoklarda kalmamış, önümüzdeki hafta içinde stoklarına girecekmiş. Bu dac alma konusunda çok kararsızım, allo tavsiye ediliyor ama fiyat olarak biraz yüksek. Linkteki ürün ile arasında çok fark varmıdır.
    https://tr.aliexpress.com/item/Protective-Acrylic-Case-and-I2S-Interface-PiFi-Digi-DAC-HIFI-Digi-Digital-Audio-Card-for-Raspberry/32579026277.html?spm=2114.13010208.99999999.269.usGsFc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimble01 -- 23 Haziran 2017; 14:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deskel

istanbul da bulabilen varmidir urunu acaba raspberry pi3 + dac seklinde tesekkurler

Satışına başladılar
    http://www.samm.com/brand/49/allo.html
  • Ben aldım, taktım. Ciddi fark için pişirmek gerek. Öyle yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Ben aldım, taktım. Ciddi fark için pişirmek gerek. Öyle yapacağım.

hayırlı olsun mahir hocam güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Ben aldım, taktım. Ciddi fark için pişirmek gerek. Öyle yapacağım.

hayırlı olsun mahir hocam güle güle kullanın

Sağolun Şimdi sırada hdd <> usb kablosunu yükseltmek var. Raspberry'de her şey sesin iyileşmesine yarar. Yeni arkadaşlar unutmasın.

• Airplay ile raspberry calismasi nasil deneyen car mi, spotfy dan actigimiz muzigi airplay ile calabilirmiyiz yoksa sadece ornegin volumio ile hdd veya usb takili satkilsri mi calabiliriz

• Ben ekran takmayacagim icin spotify acabilirmiyim direk, analog cikislarsan dac ile stereo amfiye baglayacagim, bildigim kadariyla volumio bir kere kurunca ekrana ihtiyac duymadan kullanabikiyoruz, urunu acinca direk volumio boot ediyor, spotify icin boyle birsey mumkun mu?

• hozes H kullanıcısına yanıt
    Telefondan spotify acip airplay ile pi'ye aktarabilirsiniz.

Ben runeaudio kullaniyorum, spotify ile uyumlu calisiyor. Ancak sadece spotify listelerimi calabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbay -- 6 Temmuz 2017; 22:44:23 >
  • hozes H kullanıcısına yanıt
    Spotify Volumio da eklenti olarak mevcut. İndirip (premium) üye girişi yaptıktan sonra kullanılabiliyor. Aynı şekilde youtube üzerinden çalan eklentiside var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.