Şimdi Ara

Rehberimden bir kısım silindi sonra da resimler bir birine karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaşlar ben iphone 4s kullanıyorum ve jb li 5.1.1 sürümündeydim ancak birgün kendiliğinden rehberimde yaklaşık 400-500 kişinin silindiğini (peyder pey siliniyordu) farkettim, hiç birşey yapamıyordum, sonra baktımki bir program aracılığıyla facebooktan çektiğim resimler hepsi bir birine girmiş yani ahmet in resmi mehmette mehmetin mustafa da, tabi bu rahatsız edici bir durum, ısrarla güncellememek için beklettiğim telefonumu eninde sonunda düzelir diye güncelledim, düzelmedi. ayrıca facebookla senkronize ediyorum yine düzelmiyor, hatta karışıklıkların, alakasız kişilerin resimlerinin geldiğini gördüm, bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? şimdiden teşekkürler, iyi günler.

• Bende de boyleydi. Duzenle diyerek resimleri kaldirdim. Cozumu bilmiyorum ama ayni sey benimde basimda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebebi JB olabilir mi?
  • Ayarlar / facebook kisiler bolumunu kaldirip tekrar eklerseniz duzelir galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

sebebi JB olabilir mi?

bende jb den şüpheleniyorum ama güncelledim artık jb falan yok ama düzelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Bende de boyleydi. Duzenle diyerek resimleri kaldirdim. Cozumu bilmiyorum ama ayni sey benimde basimda.

bende her isim için düzenle diyerek kaldırıyorum :((((((((((
    ama hem resimsiz kalmaları kötü
    hemde 1500 e yakın listem de isim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.