Bildirim
REJİM yapıyorum ancak...
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bırak rejimi abi ben cok yaptım aynı tas aynı hamam degisen bisi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: World_War
bırak rejimi abi ben cok yaptım aynı tas aynı hamam degisen bisi yok
2.5 kilo verdim ama 3 günde Gerçi bunlar öncül kilolar günde 1 kilo vermiycem tabiki ancak insan hergün aynı şeyleri istemeye istemeye yeyince herşeyden zevki kaçıyor..Örneğin beğenerek aldığım ayakkabıyı,geldiği gündne beri giymiyorum(kargo ile geldi)
DH'de acıınn halinden anlıyan yok,herkes tok..
-
Upp arkadaşlar ölüyorum açlıktan -
Birader kolayı ve beyaz ekmeği kes gerisi allah kerim . -
hayat boş pompala coş -
quote:
Orijinalden alıntı: ohhshiny
quote:
Orijinalden alıntı: World_War
bırak rejimi abi ben cok yaptım aynı tas aynı hamam degisen bisi yok
2.5 kilo verdim ama 3 günde Gerçi bunlar öncül kilolar günde 1 kilo vermiycem tabiki ancak insan hergün aynı şeyleri istemeye istemeye yeyince herşeyden zevki kaçıyor..Örneğin beğenerek aldığım ayakkabıyı,geldiği gündne beri giymiyorum(kargo ile geldi)
DH'de acıınn halinden anlıyan yok,herkes tok..
kilo vermek önce hızlı gider sonra birden yavaşlar zaten yavaş dönemi atlaabilen kilo veriyor ben 2 haftada 7 kilo verdim son 5 kilo ama onlarda inatçı gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X