Şimdi Ara

Reklam Izle Kazan, Ekip Kur Daha Fazla Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyChef -- 24 Eylül 2014; 12:00:24 >

• Günceldir Arkadaşlar, Bilgi Alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.platform

sisteme üyelik 180 tl yani buda altına 36 kişi ekliceksin 180 tlni geri alıcaksın :) başlarda iyiydi ama dolandırıcı olduklarını anlıyamadık :) reklam izleme olayında 5 ay reklam izliceksin 100 tl alıcaksın ben aldım benim zamanımda 2 aydı :) artı bunuda alabilmen icin sagına ve soluna bire kişi ekliceksin :) bitmedi her ay vergi adında 20 tl :9 inanmayın arkdaşlar adamlar facebook gibi bir sitem acabilmek icin milleti dolandırıyo hesaplayın 5.000 üyesi vardı ben sitemdeyken hala öle :9 hespalayın 120 tl den şimdi 180 tl neyse kac para yapar ve kac para dagıttılar :)

Öncelikle sisteme giriş 120 TL olup 6 Kişi eklediğiniz zaman 120 TL yapmakta. Sadece sizin 6 kişi eklemeniz değil, sizin getirdiğiniz üye bile ekleme yaparsa yine kazanıyorsunuz. 5 Ay reklam değil 2 ay düzenli 10 dakikalık reklam izlerseniz 100 TL alırsınız. Onu alabilmeniz için de sağ sola adam gerekmiyor püf noktası mevcut. Vergi falan da yoktur.

Satış baltalamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.platform

dostum araştır öle gel konu baltalamak degil bu konuları iyi bilirim
    1- her reklam bir puan bazen 2 puanda oluyor şu an 35 reklam var 10.000 puan yaptıgında yüz tl alıcaksın günde 35 puan hadi 40 puan olsun 10 günde 400 100 günde 4.000 200 günde 8.000 300 günde 10.000 puan yüz tele :) dogru mu bir yılda 100 tl :) ve bu parayıda alabilmen icin sagına ve soluna bir kişi eklemen gerekiyor resimleri incele ben sistemin ilk üyelerindenim insanları kandırmayın
    2-her eşleşme iki kişiden olur sagında bir solunda bir eşleşme yani 4 kişiden 20 tl kişi başı 5 tl ...hadi senin dedigin olsun 180 tl degilde 120 tl olsun üyelik bedeli..yükledigim resimleri incele.120 tl yi sen geri kazanabilmen icin kac kişiyi kandırman ve ya kandırılması lazım ki bu titan zinciridir.hesaplarsınız her ahalde. 24 kişi eklenmesi lazım altınıza oda saglı ve sollu eşit olması lazım yani bu sadece sagınızda olsa yani 24 kişi para alamassınız ..
    3-sözleşmeyi degiştirme hakları ve sizlerin hic bir talep etme hakkınız yok ..böyle sistemlerde bakıcanız vergisini veriyormu devletin onayı varmı sözleşme tek taraflımı en önemlisi ben bu işten başkalarına zarar ettirirmiyim zarar edermiyim..arkdaşlar araştırın iyice okuyun biraz kısa ve net konuştum alınmanıza hic gerek yok ben sizlere gercegi söylüyorum 5 yıldır habi olarak bu işleri yapıyorum cokta güzel paralar kazandım..ama malesef bu işler böyle olmuyor saygılar...
     Reklam Izle Kazan, Ekip Kur Daha Fazla Kazan Reklam Izle Kazan, Ekip Kur Daha Fazla Kazan Reklam Izle Kazan, Ekip Kur Daha Fazla Kazan

Evet haklısınız sanırım sistem değişmiş. Farkettimde sistem kullanılmayacak yere gelmiş.

KONU İPTAL !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.