Şimdi Ara

Reklam Kurulu'ndan yorumları denetlemeyen Trendyol'a ceza! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçana kaşana %23-%30 komisyon oranları alıp Türkiyede enflasyona sebep olan böyle saçma bir firmaya enaz 1 milyar tl ceza kesilmeli Türkiyede enflasyonun en büyük nedeni trendyolun fahiş komisyon oranlarıdır nokta ..!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gıcık oluyorum trendyola. türk sitelerini kullanalım. pazarama. epttavm. hepsiburada.(oda tam türk değil ama yinede var biraz) n11 , fiyat aynı ise bu sitelerden alalım. zaten çoğu satıcının her platformda mağazası var, hatta pttavmde daha ucuız yakaladım bi kaç kere. çinliler yerine biz kazanalım

• Hep söylerim trendyol bedava ürün dağıtsa dönüp bakmam. Pazaryerleri arasında açık ara en leş ortam.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Onlar nasıl mağdur oluyormuş ?Katana kılıcı alığ harakiri yapamadıkları için mi mağdur olmuşlar ? Onurlular da varmış ...  

Trollemeye gerek var mı ? Niye böyle bir ifadeyi bana cevap olarak yazdın sen ? Sorunların mı yok ?

• Sattıkları ürünlere sahte yorum yapan/yaptıran çok var. Bir de olumsuz yorumları yayınlamayan firmalar var.

• Neduun N kullanıcısına yanıt

Döner 10/4 ama bunu yaparak 10/8 izlemini veriyor yapan çok bu durumu.

• fractal design kullanıcısına yanıt
    katılıyorum

• 347 bin 128 TL çerezlik para

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Forumdonanım da reklam verse daha pahalıya mal olur. Ceza haberleriyle reklamını yaptırıyor :D:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok yaptım.

Trendyol yorumlarına zerre kadar güvenmiyorum. Bazen farklı yurt dışı numaralardan trendyola sahte yorum yazmam için para teklif eden numaralar oluyor.. O yüzden yorumlara güven yok ve mecburi olmazsa trendyoldan alışveriş yapmıyorum.

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya restoranlara yorum mu satıyor Trendyol?🤦

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satıcı ismini Google dan aratıp satıcın kendi sitesini veya sosyal medyasını bulun arkadaşlar her pazar yerinden ortalama yüzde 20 ye varan komisyon var satıcıyı bulursanız paranız cebimizde kalır

• Cezaya bak 1 araba parası bile değil

• TEHET kullanıcısına yanıt

Nasıl yav, manyak mı bunlar? Nereye atıyorlar çamaşır yorumlarına mı?

• Bot yorumlara da ceza lazım. Alakasız bir ürün var mesela, girip yorumlara bakıyorsun, "bol bol aldım stok yaptım", "tam stoklamalık", "stok yaptım kafam rahat" gibi böyle saçma sapan yorumlar görüyorsun. Ayrıca kazak fotoğrafının altına yorum yapıp alakasız bi görsel koyanlar var.  Trendyoldaki ürün yorumlarını dikkate bile almıyorum, mümkün oldukça da trendyol kullanmamaya çalışıyorum. Onun yerine hb tercih ediyorum genelde. En azından oradaki yorumlar tutarlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 15 Şubat 2024; 13:38:59 >
  • Trendyol şerefsizlikten başka bir şey değil, millet spam yorum dolduruyor, hepsiburada üstünde 80-90 yorumu olan ürünün orada 75000 yorumu var, birinin bu şerefsizliğe dur demesi lazım.

İki tane aldım stok yaptım, stok yapmalık bilmem ne.. Koyacaksın 1 milyar liralık cezayı bitireceksin kökünden.

Platformun bu sahtekarlıkları bildirmek için bir bildirim yada şikayet butonu yok, kendisi rezilliğin tanımı işte.

Ne ilke, ne etik, ne ahlak...

• çok büyük ceza vermişler gerçekten. 

• bende n11 de alışveriş yaptım eksik ürün gönderdiler 2 tane yorum yapamıyorum hiç birşey olmuyor bir yıldızlı yorum olmuyor mesala dava acılsa onlarda ceza alsın

katana kılıcını n11de satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 15 Şubat 2024; 17:24:51 >
  • DHMİ büfelerinde çubuk kraker 85 TL oraya kessinler cezayı :)

• neeenanana N kullanıcısına yanıt

trendyol satmıyor yahu, mesela elimizde 100 insan var diyelim sipariş verip yorum atıyolar, karşılığında da yemeğin ücretini alıyolar atıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.