Şimdi Ara

Reklam, Makale, Tanıtım Yazılarınız Uygun Fiyatla Yayınlanır. PR:4, Alexa: 10K, TrustRank: 3603

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 link çıkışlı makale ve tanıtım yazılarınızı ilgili kategoride süresiz olarak yayınlıyoruz. Yazılarınız hiç kaldırılmayacak ve sitemizde yayınlandığı an Facebook ve Twitter hesaplarımızdan da yayınlanacaktır. Yazı hazırlamak reklam verene aittir. Ayrıca yazınıza 1 adet de görsel ekleyebilme hakkınız bulunmaktadır. Yazılar uygun görülmesi durumunda yayınlanacaktır. Yazının onaylanması durumunda ödeme gerçekleştiğinde yazınız süresiz olarak yayınlanacaktır.

Fiyat: 10 TL'dir.
    Ödeme Şekli: Vakıfbank, Bilyoner

Site: Biortam

Sitemizde makale/tanıtım yazısı dışında reklam yayınlanmamaktadır.

İletişim İçin: sguneci@gmail.com

İstatistikler (8 Aralık 2014 İtibariyle)
    PageRank: 4
    TrustRank: 3623
    AlexaRank: 800K
    AlexaÜlke: 10K
    Alanadı Yaşı: 7 Yıl +
    Google Backlik: 30
    Alexa Backlink: 54
    Google İndex: 12000 +
    Yandex İndex: 35000 +

Biortam.com'da en yeni şarkılar ve albümler, popüler videolar, canlı sonuçlar, vizyon filmleri, sinema haberleri, son dakika haberler ve daha fazlası var...

http://www.biortam.com

Reklam, Makale, Tanıtım Yazılarınız Uygun Fiyatla Yayınlanır.  PR:4, Alexa: 10K, TrustRank: 3603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguneci -- 8 Aralık 2014; 15:08:54 >

• Site değerleri her geçen gün artmakta. Satışlar güncel...
  • link satışı düşünürseniz haber verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrphcr

link satışı düşünürseniz haber verin.

Link olarak değil, tanımı yazısı olarak (içerisinde 3 adet link çıkışı olacak şekilde) satışlarımız devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.