Şimdi Ara

reklam virüsü yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar rekalm virüsü girdi nod32 antivirüs programı oldugu halde bikac programda tarama yapdm virüsleri sildi yanlız sorun devam ediyor görev yöneticisini baslatamıyorum regedit kayıt dosyasını acamıyorum sistem geri yükleme yapamıyorum scvhost gibi windows dosyalarını baslatamıyorum güvenli modda baslatamıyorum bilgisayara ve malesef bilgisayarada format atmamam gerekiyo ben nasıl kurtarırırm bilgisayarı bu virüsden:(:(

• bende de ona benzer bir sorun war dı bu proğram ile kurtuldum;
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=smitfraudfix&lid=2690
    güvenlik modda aç pcyi(Pcyi yeniden başlat başlatırken F8 sürekli bas karşına çıkack ordan seç güvenlik modunu)açtıktan sonra proğramı çalıştır tarat bul sil inş sende de işe yarar
  • kardes cok saol ama virüs güvenli moduda devre dısı bırakdı pc res yiyo güvenli modda acamyı denedigimde yani bu program ise yaramaz gibi yardımın icin cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniaa

kardes cok saol ama virüs güvenli moduda devre dısı bırakdı pc res yiyo güvenli modda acamyı denedigimde yani bu program ise yaramaz gibi yardımın icin cok saol

o kadar etkili bir virüs yediysen önemli veride yoksa format at en iyisi ben öyle yapardım;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr07

quote:

Orjinalden alıntı: maniaa

kardes cok saol ama virüs güvenli moduda devre dısı bırakdı pc res yiyo güvenli modda acamyı denedigimde yani bu program ise yaramaz gibi yardımın icin cok saol

o kadar etkili bir virüs yediysen önemli veride yoksa format at en iyisi ben öyle yapardım;)

sorma yaa harddsikde 50 gb veri war ise yarar onlarında yedegini alamıyorum format cd mde yok zaten bi sekilde formatsız kurtarmam lazım bilgisayarı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.