arkadaslar rekalm virüsü girdi nod32 antivirüs programı oldugu halde bikac programda tarama yapdm virüsleri sildi yanlız sorun devam ediyor görev yöneticisini baslatamıyorum regedit kayıt dosyasını acamıyorum sistem geri yükleme yapamıyorum scvhost gibi windows dosyalarını baslatamıyorum güvenli modda baslatamıyorum bilgisayara ve malesef bilgisayarada format atmamam gerekiyo ben nasıl kurtarırırm bilgisayarı bu virüsden:(:(
kardes cok saol ama virüs güvenli moduda devre dısı bırakdı pc res yiyo güvenli modda acamyı denedigimde yani bu program ise yaramaz gibi yardımın icin cok saol
quote:
Orjinalden alıntı: maniaa
kardes cok saol ama virüs güvenli moduda devre dısı bırakdı pc res yiyo güvenli modda acamyı denedigimde yani bu program ise yaramaz gibi yardımın icin cok saol
o kadar etkili bir virüs yediysen önemli veride yoksa format at en iyisi ben öyle yapardım;)
quote:
Orjinalden alıntı: kdr07
quote:
Orjinalden alıntı: maniaa
o kadar etkili bir virüs yediysen önemli veride yoksa format at en iyisi ben öyle yapardım;)
sorma yaa harddsikde 50 gb veri war ise yarar onlarında yedegini alamıyorum format cd mde yok zaten bi sekilde formatsız kurtarmam lazım bilgisayarı :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme