Bildirim
Reklamcılık mı ? Radyo Tv Sinema mı ?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap veren yokmu arkadaşlar :S -
Seçtiklerin sana ileride hep Torpil istiyecek şeyler..hangi alanda daha çok torpilin varsa onu seç -
ya herkeste torpil diyor torpilsiz olmuyor mu bu bölümler ya :(((( -
Her iki bölümde gerçekten istenildiği takdirde okunması gereken bir bölüm.Puanım buna yetiyo giriyim okurum düşüncesinde ancak mezun olunur dahasında bir halt olmaz.Evet iki bölümde ilersinde iş bakımından tanıdığa bakan bölümler. Her iki sektörde bu şekil de yürüyor. İki bölümde birbirine yakın olsada çok farklı. Hakıkaten isteyerek okuycaksan birini tercih et. Başarılı olursan zaten gerisi gelir. Her iki bölümde okula git gel ders çalış sınava gir tamam bu kadar denilcek bölümler değil okul dışında yaz aylarında mutlaka staj yapman gerek. okul dönemlerinde yarışmalara katılman gerek ancak bu şekilde gelişebilirsin . Yoksa okulda alıcağın derslerde sektördeki işleyiş ap ayrı... Ama en önemlisi bahsettiğin bölümleri hakıkaten istiyormusun bu çok çok önemli . Sana reklamcılık oku ya da radyo sinema tv oku gibi bir yorum yapamam çunku bu bölümler gerçekten istemekle başarıya ulaşabilecek bir bölüm. o yuzden tercihini kendin yapman gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 25 Temmuz 2010; 14:44:23 >
-
seni tenzih ediyorum.
yaklaşık 10-15 arkadaşım var bu bölümleri isteyen.. Sırf bölüm isimlerinin karizması için. Eğer seninde bu hoşuna gidiyorsa gitme bu bölümlere :) ama hayalindir çocukluktan beri bunu istiyorsundur ya da bu konularda gerçekten yeteneklisindir. AHA işte o zaman seç ! -
valla arkadaşlar ben bu bölümler için hzırlanıyordum sınava . sonuçlar açıklandı puanlar falan tutuyor ama netten biraz araştırma yaptım çok kötü şeyler okudum iş bulamazsın , torpil gerekli falan gibisinden o yüzden çok kararsız duruma düştüm :( -
Bırakın bu isleri arkadaslar, Sinema TV cilerlede calıstım Reklamcılarlada, oyle illa torpil olacak diye birsey yok, korkutmayın insanları artık. Sen eger isini iyi yapıyorsan is var. Cevre COK onemli dogru, ama bu torpil demek degil. Sırf tanıdık var diye mal bir adamı gelip ajansa almazlar. Okul sırasında cevreni genislet, derse birlikte girdigin adamlar yarın oburgun sana is bulacak, sana referans verecek vesaire. Torpil demek degil bu kesinlikle yanlıs anlasılmasın.
Bu torpil laflarını yazanlarda kacı iletisim fakultesinde bu bolumleri okumus yada bu bolumlerde okuyan insanlarla yakın iliskiler kurmus?
dozdoz a katılıyorum, isteyerek okuman gerekli. Kanımca isteyerek okuyup, gonlunu verdikten sonra, iyide bir iki yerde staj yapıp cevreni bu yonde genisletirsen, sırtın yere gelmez.
ek: Marmara Sinema TV iyiydi zamanında simdi ne durumda bilmiyorum. Bahcesehir Sinema TV iyidir, bolum baskanı Kaya Ozkaracalar iyi insandır, hocaların alayı tatlıdır vs vs.
ONEMLI EK: Reklamcılık okuyup Sinema TV yuksegi, Sinema TV okuyup, reklamcılık yuksegi yaparsın, sahane kombinasyonlardır haberin olsun. Birde ostune yaratıcı yazarlık vs. gibi birsey bulursan, torpil de neymis dersin gider istedigin yerde cok iyi pozisyonlardan baslarsın. Kendine guven baskasına degil.
-
Ne Reklamcılık, ne de Radyo Tv Sinema.
Puanın yetiyorsa Sinema-Tv tercih et. -
anadolu ünivcersitesi sinema vetv geliyor ama onlar %30 ingilizce eğitim veriyorlar. Benim ingilizcem ise çok zayıf :( , ayrıca "sulas" verdiğin bilgiler için tşekkürler :) -
torpilsiz olmaz bu işler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sulas
Bırakın bu isleri arkadaslar, Sinema TV cilerlede calıstım Reklamcılarlada, oyle illa torpil olacak diye birsey yok, korkutmayın insanları artık. Sen eger isini iyi yapıyorsan is var. Cevre COK onemli dogru, ama bu torpil demek degil. Sırf tanıdık var diye mal bir adamı gelip ajansa almazlar. Okul sırasında cevreni genislet, derse birlikte girdigin adamlar yarın oburgun sana is bulacak, sana referans verecek vesaire. Torpil demek degil bu kesinlikle yanlıs anlasılmasın.
Bu torpil laflarını yazanlarda kacı iletisim fakultesinde bu bolumleri okumus yada bu bolumlerde okuyan insanlarla yakın iliskiler kurmus?
dozdoz a katılıyorum, isteyerek okuman gerekli. Kanımca isteyerek okuyup, gonlunu verdikten sonra, iyide bir iki yerde staj yapıp cevreni bu yonde genisletirsen, sırtın yere gelmez.
ek: Marmara Sinema TV iyiydi zamanında simdi ne durumda bilmiyorum. Bahcesehir Sinema TV iyidir, bolum baskanı Kaya Ozkaracalar iyi insandır, hocaların alayı tatlıdır vs vs.
ONEMLI EK: Reklamcılık okuyup Sinema TV yuksegi, Sinema TV okuyup, reklamcılık yuksegi yaparsın, sahane kombinasyonlardır haberin olsun. Birde ostune yaratıcı yazarlık vs. gibi birsey bulursan, torpil de neymis dersin gider istedigin yerde cok iyi pozisyonlardan baslarsın. Kendine guven baskasına degil.
Marmara Sinema-Tv hala iyi Hatta eskisine göre daha iyi.
-
Hala iyi oldugunu duyduguma sevindim :) Marmara Sinema-Tv den iki kisi tanıyorum master ve doktora bulabildiler rahatlıkla, yani diger okullar arasındada iyi yeri olan bir kurum. -
arkadaşlar marmara tv sinema değil radyo tv sinemaya tercih yapacam . bu bölüm hakkında yorum yazarsanız beni ve ilgilenen arkadaşları aydınlatmış olursunuz. teşekkürler :=) -
bn de İzmr Eko.(medya ve iletşm), Marmara, Ege rts trchleri ypmayı dşünüyorm. İşe yrayabilecek tanıdk show tv gnel müdr yrd. war. Bi ara postada çalşan şu an rklamclkla uğraşan tanıdk war. Bnm amacm spiker olmak. Sinemayla fln çok alakam yok. He tabi ki sık sık film izlerm ama sace izlerm bn:) senaryo yazmak ya da proje ypmak gbi dşüncelerm yok. Ama habercilikle ilgili projeler ypablrm. Szce rts seçmem iyi olr mu?
Bnm ilk terchm İzmr Eko. medya iletşm olcak tam brslu. İzmrde kalmayı daha çok istyorm,ancak bu okln tutması granti dğl. Marmara ve Ege içn granti dyeblirm. Ancak Egede söyledkleri 100 kşidn 2si ancak iş bluyor. Ekonomide ise trt,ntv de çalşanlar da war,kçk kanallarda çalşanlar da war iş sende btiyo,öğretmenler işn %20sidr dediler. Marmara tutarsa showda staj yparm hralde,ancak ilk isteğm Eko.üni. Eğer kzanrsam brda yeniasır,egede fln staj yparm braz pşerm bu işte,dha soraki sne İst.da staj yparm dye dşünüyorm. İst.da stajyere pek ihtiyaç olmadğı,anca çay serwsi,ftokopyle fln uğraşacağımı sylüyolar. Sz ne dersiniz???
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hellfire_007
bn de İzmr Eko.(medya ve iletşm), Marmara, Ege rts trchleri ypmayı dşünüyorm. İşe yrayabilecek tanıdk show tv gnel müdr yrd. war. Bi ara postada çalşan şu an rklamclkla uğraşan tanıdk war. Bnm amacm spiker olmak. Sinemayla fln çok alakam yok. He tabi ki sık sık film izlerm ama sace izlerm bn:) senaryo yazmak ya da proje ypmak gbi dşüncelerm yok. Ama habercilikle ilgili projeler ypablrm. Szce rts seçmem iyi olr mu?
Bnm ilk terchm İzmr Eko. medya iletşm olcak tam brslu. İzmrde kalmayı daha çok istyorm,ancak bu okln tutması granti dğl. Marmara ve Ege içn granti dyeblirm. Ancak Egede söyledkleri 100 kşidn 2si ancak iş bluyor. Ekonomide ise trt,ntv de çalşanlar da war,kçk kanallarda çalşanlar da war iş sende btiyo,öğretmenler işn %20sidr dediler. Marmara tutarsa showda staj yparm hralde,ancak ilk isteğm Eko.üni. Eğer kzanrsam brda yeniasır,egede fln staj yparm braz pşerm bu işte,dha soraki sne İst.da staj yparm dye dşünüyorm. İst.da stajyere pek ihtiyaç olmadğı,anca çay serwsi,ftokopyle fln uğraşacağımı sylüyolar. Sz ne dersiniz???
İstanbulda öyle hemen hemen lüks yerlerde çalışman zor kardeşim.. Yani bi anda öyle durumlar olmuyor. Son yazdıkların doğru ve söylemişler. Yani burda ancak yerel tvlerde rahat çalışabilirsin sonra basamak basamak ama tanıdıkların varsa ki var diyorsun kullan onları sömürr :) bende 1.dönem okudum rtv prog. ama bana ters geldi ordaki ortam.. Ben muhabir olmayı düşünüyordum bakalım.. Şmdi aklımda reklamcılık var sana tavsiyem içinden ne geliyorsa onu yap kısmet bu işler belli olmuyor..
-
Çok teşekkürler yardımın için BalaSs -
Arkadaşlar nasıl torpilsiz olmaz ? Reklamcılık ve Radyo Sinema bölümleri özel sektörü kapsayan bölümler değil mi ? Öyleyse nasıl torpil geçerli olacak, torpil devlet işinde olur adam tanıdıklarını alır işe ama özel sektörde kim kendini geliştirmişse, kimin cv'si kabarıksa onu alırlar.
Özel sektörde adam babasının oğlunu bile almıyor işe çünkü adam kendini geliştirmemiş iş verene bir yarar sağlamayacak. Yamuluyor muyum ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X