Şimdi Ara

Reklamlarda bangir bangir satilan yakit tasarruf cihazi gercekten yakiti dusururmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle bişey olsa bu milyar dolarlık Arge çalışmaları yapan fabrikalar bunu düşünemezmiydi adamlar az yaktırmak için yıllarca çalışıyolar araştırıyolar.
  • öyle birşey olsa tayyip başkan sattırırmıydı?
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik bulamadım idare et -- 30 Mayıs 2013; 23:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Çok pahalı diyip bi kitaba 10 tl vermeyipte 50 tl buna verenlerin ülkesi :)) Ya da böyle bişeydi.

Yakıta daha fazla önem veriyoruz sanırım.

Mısır tarihi kitabına içim gittiği halde 50 lira diye kızıp almadım ama dönüş yolunda 200 liralık benzin aldım.

Fakat benzini aldıktan sonra da kitabı da almaya karar verdim, yolum düştüğü zaman inkılap kitapevine direkt alacağım.
  • bide odtüden bilmem neden onaylı diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağrı barış

Eğer %20 tasarruf ettirseydi bonu 50 tl'ye satmazlardı zaten. O değilde reklamı çok komik:
    -Evet efendim ilk yüz kişiye bedava variyoruz tanıtım amaçlı. Siz bunu kullanacaksınız tasarruf ettiğinizi göreceksiniz, sonra Ayşe'ye önereceksiniz Fatma'ya önereceksiniz Ahmet'e önereceksiniz. Onlarda alıp kullanacaklar ve tasarruf edecekler........... falan filan

sendemi seymencisin

• Mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa olsa ağırlığı ile arabaya yük yaparak yakıtı arttırır.
  • utanmasalar boş depoyu dolduruyor diyecekler ama bunlardan dahada utanmaz olanı o kamera önünde "gerçekten yakıt düştü" diyen "odtü" eğitmeni bozuntusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Çok işe yarıyor ama forumca hepimiz gerizekalıyız takmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

bide odtüden bilmem neden onaylı diyorlar.

ODTÜnün müstahdeminemi onaylatmıslar
  • Kullanan akrabalarım var maalesef. Bir faydasını görememişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Eğer Ömer COŞKUN satarsa, tasarrufu bırak, kafada saç bile çıkartır.

ömer reyizden arabalar içinde bitkisel bir formül bekliyoruz.reklamına başlamadan biraz ağlasın birde türkü söylesin.hemen alacağım o üründen

• envai cesidinin denenip cop kovasina atilisini izleyebilirsiniz. Testi yapan dunyaca unlu Fifth Gear programi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

bide odtüden bilmem neden onaylı diyorlar.

ODTÜnün müstahdeminemi onaylatmıslar

ha ha ha
    orası kesin galiba. bir işe yaramıyorsa müstahdeme parayı basıp onaylattırmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_bek

envai cesidinin denenip cop kovasina atilisini izleyebilirsiniz. Testi yapan dunyaca unlu Fifth Gear programi.

o kadar tv kanalımız var. böyle program yapanı yok. daha bizim çok ekmek yememiz lazım. adamlar aşmışlar...

• forumda kullanan arkadaş varsa tecrübelerini ben de merak ediyorum..

• Biz de var hiç bir işe yaradığı yok.Babama yalvarmıştım ona vereceğin paraya benzin alalım, fazladan gezeriz diye ama dinlemedi.
  • Yakıt ta %0000000000000000001 tasarruf sağlıyormuş.Alan arkadaşlara hayırlı olsun ama gerçekten yazık cebinizden çıkan paraya diyorum.bu işler bu kadar kolay değil diye düşünüyorum.yalnız bor içerikli yerli bir ürün var.daha önce forumda tartışıldı.ben o ürünü daha yeni çıktığı sıralarda hepsiburada dan yurtdışına satılanını sipariş ettim.aracım 96 şahin di o zaman o araçta gerçekten performans olarak faydasını gördüm.98 mazda familia aracım da ıçerde satılanı kullandım.motor test yaptırmıştım alırken yüzde 50 çıkmıştı.bor kullandıktan sonra tekrar aynı yerde test yaptırdım.%65 çıktı.hatta bir galericinin kutular halinde alıp sattığı araclara motoru yüksek çıksın diye bor koyduğunu duydum.yani sonuçta biraz uzun oldu ama bu bor ürününün bir miktar faydasi var biliyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.