signal reklam müziğinden bir haber yokmu arkadaşlar hala
malesef yok o kadar mail atmama rağmen hala bir cevap alamadım
Arkadaşlar akbank reklamındaki müziği bilen varmı kemanlı bişeydi italyan müziği tarzı var.
yeni jetta reklamındaki müzik çok güzel, (wokswagen)
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
Volkswagen Jetta geldi bilginizeeeee
Kings of Leon- Molly’s Chambers
eyvallah kadirartun yinede uğraşların için sağol Ellerine sağlık
ben teşekkür ederim
MGGunel hoca sana ne kadar teşekkür etsem az walla beni çok mutlu ettin.sana diğer mail adresimi vereyim belki ona yollayabilirsin ozgangboy@mynet.com
signal hakkında son gelişme lever binasını aradım müdür yardımcısı ile görüştüm reklam ajansının tel numarasını aldım ve ajansın yetkilileri ile görüştüm malesef o müzik sadece reklam için yapılmış bir jingle herhangibi bi yerde bulmamız mümkün değilmiş :'( artık signal defterini kapatıyoruz
Ya bu topicte süper şeyler varmış ilgili arkadaşlara teşekkürler
him derseniz bana geleceksiniz kardeş ler karşınızda HİM HASTASI DURUYO
ya topici kirletmeyin lütfen him reklam müziğimi yapıyor yapıyorsa buyrun paylaşın
ARKADAŞLAR , BU TOPİC SÜPERRRR. Ben şu en son çıkan bi kot reklamı var , hani çift taraflı giyilebiliyor, COLIN'S galiba , işte onun müziği lazım, SÜPERRR, pRODİGY tarzı.
ayrıca bi de , eski LEVIS reklamı ,hani bir adamla kadın uzayda havada yerçekimi yok çıplak üzerlerinde sadece kot var, birbirlerini soyuyorlardı, tecno bir müzikti ve sanki kemanlar vardı , yıl 1995 falandı herhalde
selam arkadaşlar.ben şu kot reklamlarına taktım galiba şimdi de COLİN'S reklamına taktım.hani şu progidy tarzında müzik olan reklam.bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.ha bu arada bu siteyi çok sevdim.walla reklam müzikleri konusunda bu kadar bilgili arkadaşlarla aynı ortamda bulunmaktan çok memnunum. bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle MGGunel ve kadirartuna
LEVI'S ICE CREAM VAN CONCERT CHARLIE HURTIN YANKEE DOODLE DANDY N/A LEVI'S RED TAB RHIANNA OH BABY LEVI'S FREEDOM TO MOVE HANDEL SARABANDE LEVI'S TWISTED PEPE DELUXE BEFORE YOU LEAVE LEVI'S TWISTED ARCHIVE TAKE MY HEAD/MAKE ME FEEL LEVI'S TWISTED BOSS HOGG ITCHY AND SCRATCHY LEVI'S TWISTED CLINIC SECOND LINE LEVI'S TWISTED DEATH IN VEGAS DIRGE LEVI'S STAPREST MR OIZO FLAT BEAT LEVI'S 501 BAD COMPANY CAN'T GET ENOUGH OF YOUR LOVE LEVI'S 50 1 BIOSPHERE NOVELTY WAVES LEVI'S 501 JOHNNY CASH RING OF FIRE LEVI'S 501 CLASH SHOULD I STAY OR SHOULD I GO LEVI'S 501 EDDIE COCHRAN C'MON EVERYBODY LEVI'S 501 COCKNEY REJECTS I'M NOT A FOOL LEVI'S 501 SAM COOKE WONDERFUL WORLD LEVI'S 501 ERMA FRANKLIN PIECE OF MY HEART LEVI'S 501 FREAK POWER TURN ON TUNE IN AND COP OUT LEVI'S 501 STEVE MILLER BAND JOKER LEVI'S 501 RONETTES BE MY BABY LEVI'S 501 SCREAMIN' JAY HAWKINS HEART ATTACK AND VINE LEVI'S 501 SHAGGY BOMBASTIC LEVI'S 501 PERCY SLEDGE WHEN A MAN LOVES A WOMAN LEVI'S 501 JOHNNY HARRIS STEPPING STONES LEVI'S 501 BB KING AIN'T NOBODY HOME LEVI'S 501 DINAH WASHINGTON MAD ABOUT THE BOY LEVI'S 501 MUDDY WATERS MANISH BOY LEVI'S 501 MARVIN GAYE I HEARD IT THROUGH THE GRAPEVINE LEVI'S 501 LOUIS ARMSTRONG WHAT A WONDERFUL WORLD LEVI'S 501 BABYLON ZOO SPACEMAN LEVI'S 501 BEN E KING STAND BY ME LEVI'S 501 SMOKE CITY UNDERWATER LOVE LEVI'S 501 STILTSKIN INSIDE LEVI'S 501 T REX 20TH CENTURY BOY
işte arkadaşlarrr levis reklamlarınız geldi seç beğen al buraya yazmak baya vaktimi aldı teşekkür ederim hepinize
PANASONIC VIERA WHAT IS THE COLOUR THE CAPULETS ELEVATION N/A PANTENE PRO-V PROTECTS COLOURED HAIR JAKATTA AMERICAN DREAM PANTENE JACKIE WILSON HIGHER AND HIGHER PEUGEOT 307 GIANT CAR SPIN DOCTORS TWO PRINCES PEUGEOT 1007 ANIMATED HELP SIMIAN LA BREEZE PEUGEOT 307 FILTHY DEPTH CHARGE HARLEY DAVISON PEUGEOT SHAME ZUTONS CONFUSION PEUGEOT 206 CREASES JOHN MURPHY IN THE HOUSE IN A HEARTBEAT PEUGEOT 407 CLOCKWORK TOYS THE FILM CAN YOU TRUST ME (DJ ZEBRA MIX) N/A PEUGEOT PEACOCK AL GREEN SIMPLY BEAUTIFUL PERSIL IT'S NOT MESS THE TAMS BE YOUNG BE FOOLISH BE HAPPY PRINGLES PLANTS ATEED COME TO ME
quote:
Orjinalden alıntı: kadirartun
quote:
Orjinalden alıntı: MGGunel
İstediğiniz reklam müziğiniz bana bildirin 24 saat içinde e-mail adresinizde olsun
nedir şimdi bu mail adresi öğrenme metodumu bir bildiğiniz varsa burda paylaşın her kez öğrensin öle adresinize göndereyim demekle olmuyor bu forumu paylaşım için açtım sevdiğiniz ve bildiğiniz reklam müziği varsa burda bizimle ğaylaşın her kez öğrensin
Sana katılıyorum Kadir. Burası paylasım ıcın acılmıs ve Sen bunu cok ıyı yapıyorsun. burda kalkıpta bunu soyleyen ınsan sanırım kendıne msn arkadası arıyor demektır. Ayrıca sunu eklemek ıstıyorum: Lutfen forumu en basından okuyarak mesaj atın. aynı sarkıyı 50 kere soranlar var. lutfen hepımızın goz rahatlıgı ıcın bundan kacınalım. tesekkurler müzik dostları.
uzun zamamdır jettayı arıyordum bu arada vw'nin tum reklam muzikleri harika.