Bildirim
REKOR GANIMET 900K (2. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Altın ve iksir olarak daha fazlasına bugün bir arkadaşımız rastladı. Ne kadar aldığını karıştırmayalım
Klan kalesi çatısı boş görünüyor. Demek ki o da dolu olsa daha fazla ganimet bulmak mümkün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozen55 -- 28 Ocak 2015; 13:58:03 > -
Bir kaç defa bu ve daha ustunu aldıgım oldu :) Elımde sadece bu foto var ve ayrıc ben TH9 den bana bu rakam cıkıyorTH8 TH7 bırıne emınım bu koy 1 m veya fazlası gorunurdu.
-
Valla çok iyi ganimet ama önemli olan ne alabildiği.Elinde olan askerlerle altına olaşabilmesi biraz zor
İksir almış baya. -
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
Altın ve iksir olarak daha fazlasına bugün bir arkadaşımız rastladı. Ne kadar aldığını karıştırmayalım
Klan kalesi çatısı boş görünüyor. Demek ki o da dolu olsa daha fazla ganimet bulmak mümkün
Bende bunu atmaya gelmiştim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi kere güncellemeden sonra 1m+ iksir bulmuştum -
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
quote:
150 k zor almıştır o orduyla yazık olmuş bana bu golemle denk gelse ortada toz bile bırakmam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
quote:
quote:
150 k zor almıştır o orduyla yazık olmuş bana bu golemle denk gelse ortada toz bile bırakmam :)
Aynen :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
bir kilo fıstıklı baklavadan daha cazip duruyor 1 m altın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Ocak 2015; 17:04:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper00
Kime gore neye gore rekor 1.5 milyon altina 980 k iksir gordugumu bilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Rageaholic
Hesaplama şu şekilde yapılmaktadır.
Saldırılacak olan köy TH10 olsun. Altın ve iksir depolarının yarısının dolu olduğunu farzedelim.Yani 4m altın ve 4m iksir olsun. TH10'da depolardan %10 oranında ganimet alabiliyoruz.Yani depolardan alacağımız maksimum ganimet 400k'dır(Sınır 4m dir, 4m-8m arası olduğu vakit depolardan alınacak olan miktar değişmemektedir.Yani 8m altın olsa %10'u 800k yaptığı halde bu miktarda ganimet alınamamaktadır. Sınır olarak TH10 için 4m'i belirlemişler. 4m ve üzeride olsa maksimum 400k alınabilecek)
Maden ve toplayıcıların dolu olduğunu farzedelim. Herbirininden %50 oranında ganimet alabiliyoruz. TH10'da 7 adet maden yada toplayıcı olduğundan (son seviye) 7x100.000'den 700k ganimet gelmektedir.
Son olarak deposu dolu olan klan kalesinide hesaba katalım. TH10'da klan kalesindeki ganimetin %5'i alınabilmektedir. Son seviye klan kalesinin deposu 2m altın ve 2m iksir alıyor. Dolu olduğu farzedersek, %5'i 100k eder.
Hepsini topladığımızda 400k depo + 700k toplayıcı + 100 kk + 1k TH = 1,201,000 altın yada iksir yapıyor. Yani herşeyi full olan bir TH10'dan tam olarak 1.2m ganimet alınabilmektedir.
Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur.
-
Neden bize denk gelmez ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eger o orduyla iksirin yarısını aldiysa senin bu arkadas ya kara murat yada malkoçoğlu... tebrikler seni güzel keklemis
al arkadaşım senin için video ekledim. -
Ne kadar aldigini yorumda yazmistim video da ekledim izleyebilirsin
tebrikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X