Şimdi Ara

reksayi adamı bozayi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sn knockup tan başka ccsi yok, bu nasıl cangıl? öfke şeysini de nerflediler daha 100 öfkede adam ısırdığımı hatırlamıyorum.adamı 1 sn zıplatıyon sonra yürüyen kite bu nedir ?

• şampiyon
  • E skillin var kaçmak/yaklaşmak için ölü adam alıyosun hız ayakkabısını alırsın kiteı mine indirirsin. Ayrıca dediğin gibi çok ccsi yok fightı sen başlatmıcaksın başka fight başlatan birisi olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 27 Ocak 2016; 16:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon da ilk sezonunda sen neydin? Cogunuzun bronz gumus bitirdigi ilk sezonu ben gold bitirdim. Insanlari yanlis bilgilendirip ohohoho cok olondon oglomo diye eziklik yapacagina sesini kes. Blok

• unrankeddım. 10 yaşında bebenin laflarına sinirlenecek değilim byby
  • Earlyde lee sinden beter kamplıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Earlyde lee sinden beter kamplıyor

word kenks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Earlyde lee sinden beter kamplıyor

word kenks

Ne dedin
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    totem
  • quote:

totem

Şanslıysan totem atmaya giderken ölmezsin
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    zaman zaman totem atmaya gitsem ölüyorum , o yüzden atmıyorum artık
  • quote:

zaman zaman totem atmaya gitsem ölüyorum , o yüzden atmıyorum artık

Hll qnq.
  • Cc'sine göre değerlendirmemek lazım. Şimdi pasifinden başlayarak biraz düşün neden seçiliyor eminim bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Cc'sine göre değerlendirmemek lazım. Şimdi pasifinden başlayarak biraz düşün neden seçiliyor eminim bulursun.

Ben bulamadım neden seçiliyor
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    uykuluyum düşündürme beni ya söle işte
  • Görüşe ne kadar önem verildiğini bilirsiniz. Bu rek'sai küçümsenmeyecek bir alandaki hareketleri size veriyor. Büyük avantaj. Ormanı hızlı dönüyor. Can yenilenmesi vs sayesinde. Q'su iyi damage atıyor. Saçma sapan bir menzilden gank atabiliyor. Özellikle bot ve top koridorlarında rakip kulenin oradan gelerek. İyi bir knockup ile hatta genelde Flash knockup yaparak skor kazandırıyor. Global bir ulti. Sağa sola yetişiyor. Tüm bunlar birleşince seçilmemesi için çok az sebep kalıyor.
  • quote:

Görüşe ne kadar önem verildiğini bilirsiniz. Bu rek'sai küçümsenmeyecek bir alandaki hareketleri size veriyor. Büyük avantaj. Ormanı hızlı dönüyor. Can yenilenmesi vs sayesinde. Q'su iyi damage atıyor. Saçma sapan bir menzilden gank atabiliyor. Özellikle bot ve top koridorlarında rakip kulenin oradan gelerek. İyi bir knockup ile hatta genelde Flash knockup yaparak skor kazandırıyor. Global bir ulti. Sağa sola yetişiyor. Tüm bunlar birleşince seçilmemesi için çok az sebep kalıyor.

wsu görünmezlere karşı çok güçlü de qsunun hasarına pek katılmıyorum çok nerf yedi sanki :/
  • quote:

Görüşe ne kadar önem verildiğini bilirsiniz. Bu rek'sai küçümsenmeyecek bir alandaki hareketleri size veriyor. Büyük avantaj. Ormanı hızlı dönüyor. Can yenilenmesi vs sayesinde. Q'su iyi damage atıyor. Saçma sapan bir menzilden gank atabiliyor. Özellikle bot ve top koridorlarında rakip kulenin oradan gelerek. İyi bir knockup ile hatta genelde Flash knockup yaparak skor kazandırıyor. Global bir ulti. Sağa sola yetişiyor. Tüm bunlar birleşince seçilmemesi için çok az sebep kalıyor.

Ryze oynarken karşıma reksai gelince hero kendi kendine 1/4,0/3 falan gidiyor
  • Türünün benzerlerine göre oyun sonu da gayet iyi. Laneleri kampla, fightlarda flash-knock up yapıp arkaya ulaş, gelen hasarı tankla. Oyun sonunda 5k hp, 200 mr/armor geziyorsun, ortada sap gibi beklesen de iş yapıyorsun.

• Takım oyununa çok elverişli bir şampiyon yere gömüldüğünde verdiği görüş stratejik açıdan üstünlük sağlıyor düzgün tüneller sayesinde harita üstünlüğü olan bir champ, mobil, sustaini yüksek, güzel gank atıyor, kırılgan değil, tek eşya ile gözle görülür hasar çıkarabiliyor, öfke kontrolü yapmak zaten fix noktası şampiyonun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.