Şimdi Ara

REMAPS CHİP TUNİNG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
26.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bartu dayı

Şöyle başlıyım yazılarıma ben size abi diyim sizde (kardeş ) yerine kardeşim diyin (kardeş) çok itici geldi bana :D
    siz test yapmışsınızdır denemişsinizdir bişey diyemem ama ben agresif kullandığım zamn bu araç gerçekten % 10 fazla yakıyo :D,hata bendemi yani
    bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum

tamam kardeşim :D

neden fazla yakar ? bana göre en büyük etken sürücü etkeni...
    misal 3cü vitesde bağırtırarak aracı sürerseniz elbetde fazla yakar...son vitese atıp da bağırtırıyorsanız ve bundan dolayı fazla yakıyorsa araca 1 vites daha eklemek lazım :D

benim araçtada 140km üzerine çıkınca araç vites istiyordu...o yüzden 140 üzerine pek çıkmamaya dikkat ediyordum ama o halde bile 180-200 km hızda bile yol bilgisayarı 9-10lt 100km ortalama yakıt veriyordu.

200km hız depoda 60 litre toplamda 1200km yol yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 9 Mayıs 2009; 17:06:21 >

• benim bahsettiğim agresif kullanım 3.vites bağırtmak değil ama ortalama 3000-4000 rmp arası sonra 4.vites yine aynı şekilde 3000-4000 rpm trafiğin durumuna göre 2.vitese düşüp yine yuksek devır cevırıp sonra yıne aynı işlemleri göz önüne alın % 10 fazla yakıyo ozaman D:
  • arabayı devirsiz sürme sanırım bu oluyor :D

ayrıca
    agresif sürüşlerde ister chip olsun ister olmasın her zaman fazla yakar....agresif sürüşte fazla yakıyorsa bu chipten değil...sürüş tarzından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 9 Mayıs 2009; 23:33:48 >
  • Bende ondan bahsediyorum zaten agresif sürüşlerde %10-15 fazla yakıyo fazla kaçıyo
  • dediğim gibi agresif yada devirsiz sürüşlerde zaten araç chip olsada olmasada fazla yakar
    misal dün ankara bursa yaptık giderken 90km sabit hızda gittik gelirken 130 le geldik ve giderken az gelirken fazla yaktı araçta chip de yoktu :)
  • cemal bey ben orhangaziden ismet.cumartesi akşamı konuşmuştuk.2 araç var biri kangoo öbürüde citroen c4 benzinli.fiattada anlaşmıştık. hatırlamışsındır umarım.pazar günü 2 aracıda chipletecektik.fakat citroeni olan arkadaşım son anda caydı.sana karşı mahcup oldum.kusura bakma.hatta sen onu aramışsın pazar günü.aslında kendi adıma aracım kangooyu chipletmeyi çok istiyorum. kısmet değilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erceylan

cemal bey ben orhangaziden ismet.cumartesi akşamı konuşmuştuk.2 araç var biri kangoo öbürüde citroen c4 benzinli.fiattada anlaşmıştık. hatırlamışsındır umarım.pazar günü 2 aracıda chipletecektik.fakat citroeni olan arkadaşım son anda caydı.sana karşı mahcup oldum.kusura bakma.hatta sen onu aramışsın pazar günü.aslında kendi adıma aracım kangooyu chipletmeyi çok istiyorum. kısmet değilmiş.

ismet bey ben o numaranın size ait olduğunu sanıyordum

sorun değil...yakın zamanda yine bursaya geleceğiz...eğer hala yaptırmayı düşünüyorsanız gelmeden önce sizi arar haberdar ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmandali

dediğim gibi agresif yada devirsiz sürüşlerde zaten araç chip olsada olmasada fazla yakar
    misal dün ankara bursa yaptık giderken 90km sabit hızda gittik gelirken 130 le geldik ve giderken az gelirken fazla yaktı araçta chip de yoktu :)

Tabiki kullanımla alakalı bi durum (sakin kullanımda chip'in tasarruf yaptırdığını herkez biliyo)
  • Bartu Bey;

Aracım 2009 model peugeot 207 Rc Lemans 2bin km de 1.6 turbo 175 hp arac yapılan yazılımla kaç bar peak ve continuous turbo basıncına sahip olacak? 2008 lerden farklı oldugu icin görüştügüm wimmer ve superchip henuz chipleyemiyoruz dedi sizde durum nedir? Fiyat alabilirmiyim.
  • Bende aynı cevabı vericem size ama yapamıyoruz demiycem yapabiliyoruz ama ben elimdeki imkanlardan dolayı okuyamıyorum aracınızı...yinede sorularınızı cevaplıyım

şuanki durumu sanırım aracınız şöyle:128kw 175PS 240Nm
    yapılan işlemden sonra sonuçlar :23kw / 32PS 300 Nm

Aracın yazılımdan sonra kaç bar basıcağını yazılımı hazırlayan mühendisle görüştükten sonra yazıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valerio

Bartu Bey;

Aracım 2009 model peugeot 207 Rc Lemans 2bin km de 1.6 turbo 175 hp arac yapılan yazılımla kaç bar peak ve continuous turbo basıncına sahip olacak? 2008 lerden farklı oldugu icin görüştügüm wimmer ve superchip henuz chipleyemiyoruz dedi sizde durum nedir? Fiyat alabilirmiyim.

merhaba
    aracınıza 28-30hp 50-60nm tork verilebilir

düşünürseniz görüşelim
    sorunsuz ve garantili uygulama yaparız

www.actchiptuning.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 12 Mayıs 2009; 19:07:58 >
  • Kampanya % 20 extra güç
    % 20 indirim

güncel

www.elektrotuning.com
    msn@elektrotuning.com
    www.remaps.de
  • Bende 2005 corolla 1,6 sport var 23bin km de. Araç 110 hp. Kadranda 8bin devir görünüyor fakat kesici 6200 devirde devreye giriyor. Bu kesici 7000 devirlere çekilebilir mi bir de kaç hp lik bir artık olur işlemden sonra?
  • Malesef toyota hakkında yardımcı olamıyorum size
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

Malesef toyota hakkında yardımcı olamıyorum size

Capon arabalarına dokunamıyor musunuz
  • Malesef dokunamıyorum
  • Efsane Rus Arabası Lada Samara veya Lada Vega Hb Sport 1.6 16 valve

Bu 2 araca herhangi bir paket sunabiliyor musunuz ? Araçlar zaten az yakıyor, beygir ve tork artışı ile ilgili rahatsız ediyorum.. bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer böyle bir paket var ise ö.m atarak fiyat verir misiniz.
  • Opel Astra H 1.6 115 Hp bu araca bişeyler yapabiliyo musunuz
  • Ekstra 13-15 Hp alabilirim bu araçtan..
  • aracım 2005 octavia, 102 ps 1.6 benzinli. Buna ne yapabiliriz. Ayrıca ne kadara mal olur. Ve Erzurumdayım, gelebilir misiniz? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.